habergri.com
habergri.com

34 Öğrencinin Kaleme Aldığı ”Küçük Şairler Büyük Şiirler” Kitabı Raflarda Yerini Aldı!

0

Küçük Şairler Büyük Şiirler isimli şiir kitabı artık raflarda…. İstanbul Ataşehir ilçesinde bulunan Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencileri 2. sınıfta öğretmenlerinin talebi üzerine kendilerine şiir defteri alarak, içlerinden gelenleri yazıya dökmeye başladılar. Daha sonrasında ise mezun olmaya hak kazanan genç şairlerin yazmış olduğu bu şiirlerden oluşan bir şiir kitabı oluşturdular.

13.06.2022 tarihinde okullarında yapacakları bir imza günü düzenleyecek ve bugünde şiir kitaplarını aileleri için imzalayacak olan 34 küçük şairin kitabında neler var neler…

Şiir kitabında dinozorlara, yemeklere, sebze ile meyvelere ve hatta oyuncaklara yazılmış olan onlarca şiir bulunuyor. Bunun yanı sıra küçük şairler 10 Kasın, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos gibi önemli günlerimiz içinde şiir yazmayı ihmal etmemişler.

34 Öğrencinin Kaleme Aldığı ''Küçük Şairler Büyük Şiirler'' Kitabı Raflarda Yerini Aldı!

Eser Adı: Küçük Şairler Büyük Şiirler
Yazar Adı: 4-E Sınıfı
Proje Danışmanı: Müge Taşpınar
Türü: Şiir Kitabı
Çıkış tarihi: Haziran 2022
Kitap Tanıtım Yazısı: İstanbul Ataşehir’de bulunan Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencilerinin yazmış olduğu şiir kitabı yayımlandı. “Küçük Şairler Büyük Şiirler” ismini alan kitapta 34 öğrencinin kendi duyguları ile kaleme aldığı şiirler bulunmaktadır. Atamıza özlemin, hayvan sevgisinin, yöresel yemeklerimizin ve arkadaşlık gibi duyguların altının çizildiği bu kitap ilginizi çekmeyi başaracak! Dijital baskı ile çıkartılan kitap bütün çocukları da şiir yazmak ve okumak için kamçılayabilecektir.  Satış kaygısı olmadan, tamamen duyguların ön plana çıktığı bu kitap, okuyucuya da şiir keyfini zirvede yaşatabilmeyi planlıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.