habergri.com
habergri.com

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Nasıl Bir Yer?

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Nasıl Bir Yer?
0

Sorunsuz bir tatil yapmak istiyorsanız size kesinlikle Çeşme’yi öneriyoruz. Takdir edersiniz ki, Çeşme; yalnızca Türkiye’nin olmamakla beraber dünyanın en popüler tatil bölgeleri arasında yer alır. Çeşme’yi ayrıcalıklı kılan çok sayıda detay mevcuttur.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel; Çeşme sınırları içerisinde yer alır. Adından da anlaşılacağı üzere termal oteldir. İnsanlar; hem termal su ile birtakım hastalıklarına çare bulma hem de harika bir tatil yapıp dinlenme şansına erişirler.

Neden Çeşme’ye Gidilmeli?

Çeşme; coğrafya derslerinden aşina olduğumuz üzere İzmir sınırları içerisinde yer alır. Masmavi denizi, kartpostallardan fırlamış güzelliğe sahip plajları ve rengarenk evleri ile dikkat çeker. Su sporları yapmak isteyenler için en uygun adrestir. Doğal güzelliklerinin sayısı bir hayli fazladır. Eski Rum evleri de gören herkesin dikkatini çeker.

Çeşme denildiği zaman akla ilk olarak sakız gelir. Sakız Adası’na bir hayli yakın olan Çeşme’de sakız üretiminin sorunsuz bir şekilde yapıldığını ifade edebiliriz. Bu yüzden, Çeşme’de neredeyse her tatlının içerisinde sakıza rastlamak mümkündür. Bunun yanı sıra, Çeşme’nin eşsiz güzellikteki beyaz kumlu plajlarına hayran olacaksınız. Burada denize girmek apayrı bir keyif olacaktır. Buna ek olarak, yolunuz Çeşme’ye düştüğü takdirde günübirlik olarak Yunan Adaları’na geçebilirsiniz.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Nasıl Bir Yer?
Altın Yunus Resort & Thermal Hotel’in Özellikleri Nelerdir?

Çeşme; taş evlerinin yanı sıra şifa kaynağı ılıca ve kaplıcaları ile de göz doldurur. Altın Yunus Resort & Thermal Hotel gibi çok sayıda termal otelin Çeşme sınırları içerisinde bulunduğunu ifade edebiliriz. İnsanlar; bazı hastalıklarına çare bulmak adına da Çeşme’ye gelebilirler. Bir başka deyişle, Çeşme; sağlık turizmi ile de ünlüdür. Son olarak, Çeşme’nin eğlencenin bir numaralı adresi olduğunu söyleyebiliriz. Barları, köpük banyosu yapılabilecek türden kulüpleri, meyhaneleri ve daha birçok özelliğiyle dikkatleri üzerine çeker.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel’in Özellikleri Nelerdir?

Çeşme’nin batısında Boyalık mevkiinde yer alan bu otel; 140 bin m2’lik bir alana kurulmuştur. Türkiye’nin en büyük tesislerinden birisi olarak fark yaratır. 1974 yılından bu yana faaliyetlerini devam ettirir. Ortadoğu coğrafyasının 1100 kişilik tesisi olarak dikkat çeker. Bünyesinde farklı oda seçenekleri mevcuttur. Ocean süite, superior oda, comfort room, deluxe oda, marin, marin plus ve engelli odalar olmak üzere herkesin ihtiyacına ve bütçesine hitap eden konaklama alternatiflerinin olması ciddi bir avantajdır. Altın Yunus Resort & Thermal Hotel; yeme içme konusunda da en iyisini vaat eder. Beş farklı restoran ve kafe seçeneği mevcuttur. Buna ek olarak, bünyesinde yer alan Palmet SPA; Çeşme’nin yalnızca Şifne bölgesinde yer alan şifalı termal suyu barındırır. Diğer termal sulardan daha farklı ve etkili olan bu sular sayesinde insanların rahatsızlıklarına çözüm bulur. Siz de Altın Yunus Resort & Thermal Hotel sitesini ziyaret ederek rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.