habergri.com
habergri.com

En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 | Hangi Marka Akıllı Saat Almalıyım? En İyi Akıllı Saat Markaları

0

En iyi akıllı saat modelleri 2022 listesi, akıllı saat almayı düşünenler tarafından araştırılan konular arasındadır. Bir saatin çok ötesinde olan akıllı saatlerin kullanımının bir hayli yaygınlaştığı söylenebilecektir.

Hem teknik hem de şıklık açısından beklentileri karşılayabilen akıllı saat modelleri, artık her markada çeşit çeşit bulunabilecektir. Ancak bu noktada, hangi marka ve modelin tercih edileceği konusunda ciddi kararsızlıklar yaşanabilecektir. İşte bu konuda hangi akıllı saati almalıyım 2022? En iyi akıllı saat modelleri 2022 listesi…

En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 | Akıllı Saat Tavsiye 2022

Hayatımızın önemli bir parçası olan akıllı saatlerle günlük yaşantımızı koordine edebilmeyi, sağlığımızı analiz edebilmeyi, yakın çevremiz ile iletişim kurabilmeyi ve daha pek çok şey yapabilmeyi sağlıyor.

Bilindiği üzere akıllı saatler giyilebilir teknoloji ürünleri kategorisinde yer alıyor. Bu kategorinin diğer dikkat çeken ürünü Xiaomi akıllı ayakkabı inceleme yazımıza göz atmak için tıklayınız.

En iyi akıllı saat modelleri 2022 listesinde hem marka hem de model içeriğinin bir hayli fazla olduğu söylenebilecektir. Seçim konusunda ise her bir bireyin beklentileri ve bütçesi doğrultusunda bir karar vermesi önerilmektedir.

Bunun yanı sıra ekran tipi, boyutu, çözünürlüğü ve cihaz tasarımı da incelenmesi gereken detaylar arasındadır. İşte, bu kapsamda sizlere fikir olabileceğini düşündüğümüz en iyi akıllı saat modelleri 2022 listesi…

1- Apple Watch Series 6

En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 | Hangi Marka Akıllı Saat Almalıyım? En İyi Akıllı Saat Markaları

Apple, en iyi akıllı saat markaları denildiğinde akıllara gelen ilk marka olarak bilinmektedir. Uzun yıllardır bu sektörde var olan Apple, yüksek fiyat içeriklerine rağmen kaliteli ve konforlu model içerikleri ile büyük bir müşteri kitlesine sahiptir.

32 GB hafızası ile mükemmel bir depolayıcı olan cihaz sağlık konusunda muadillerini de geride bırakabilecektir. Oksijen satürasyonunu ölçümleyebilen cihaz uyku takibi, kalori ölçümü, planlayıcı, telefonla görüşebilme gibi özellikleri ile tam not alabilecektir. En iyi akıllı saat modelleri 2022 arasında bulunan Apple Watch 6 serisi mutlaka incelenmelidir.

2- Huawei Watch GT2 Pro

Huawei Watch GT2 Pro, metal gövdesi ve suya dayanıklılığı ile ön plana çıkan bir modeldir. En iyi akıllı saat modelleri 2022 içerisinde bulunan seri, tamamen titanyum malzeme içeriği kullanılarak yapılmıştır. Uzun pil ömrü sayesinde konforlu kullanım vaad eden cihazın hem Android hem de IOS cihazları desteklediği söylenebilecektir. Cihazın tek üzücü yanı, spor aktiviteleri konusunda kısıtlı özelliklere sahip oluşudur.

3- Xiaomi Mi Watch Lite

En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 | Hangi Marka Akıllı Saat Almalıyım? En İyi Akıllı Saat Markaları

Xiaomi en iyi akıllı saati hangisi? Bu soruya yanıt olabilecek modeller arasında olan Mi Watch Lite, bütçe dostu olan bir tasarımdır. Uygun fiyat içeriğine sahip cihaz 1.4 inç boyuta ve 320*320 çözünürlüğe sahiptir.

En iyi akıllı saat modelleri 2022 arasında yer alan seri, spor ve sağlık takibi açısından da oldukça donanımlıdır. Uyku monitörü, kalori takibi, spor aktiviteleri gibi pek çok özelliğinin bulunduğu cihazın kullanıcıları, çoğunlukla memnuniyet paylaşımları yapmaktadır.

4- Samsung Galaxy Watch

Samsung akıllı saat modelleri arasında öne çıkan bu seri, en iyi akıllı saat modelleri 2022 listesinde gösterilebilecektir. Android ve IOS cihazlar için tercih edilebilecek bu cihaz 4 GB dahili depolama alanına sahiptir. Uzun pil ömrü ve şık tasarımı ile hemen herkesin tercih ettiği Galaxy Watch’in tek eksi yanı uygulama yüklenmeyişi olarak ifade edilebilecektir.

5- Apple Watch SE

En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 | Hangi Marka Akıllı Saat Almalıyım? En İyi Akıllı Saat Markaları

Yüksek hızlı işlemcisi ile adından sıkça söz ettiren bu modele, en iyi akıllı saat modelleri 2022 içerisinde yer vermemek elbette olmayacaktır. Sağlık kontrol ve uyarıları sayesinde koruyucu bir rol üstlenen cihaz telefon görüşmeleri, şarj süresi ve suya dayanıklılığı ile beklentileri karşılayabilecektir.

Akıllı saat fiyatları bakımından yüksek segmentte yer alan cihazın tek olumsuz yanı, çizilmeler konusunda hassas olmasıdır. Bayanlar için en iyi akıllı saat önerisi olan bu modelde, çeşitli renk seçenekleri de mevcuttur.

6- Oppo Realme Watch S

Uygun fiyat içeriği ile tanıdığımız Oppo Realme Watch S, yüksek performansı ile en iyi akıllı saat modelleri 2022 içerisinde gösterilebilecektir. Şık tasarımı, özel spor modları, sağlık uygulamaları, planlayıcısı gibi detayları sayesinde olumlu yorumlar alan cihaz dayanıklı malzeme içeriği ile de uzun kullanım ömrü vadedebilecektir.

Tam şarj edildiği takdirde, şarjı ortalama 2 hafta giden cihaz kullanıcılarının memnuniyet mesajları ile popüler modellerden biri haline gelmiştir.

7- Honor Watch Magic 2

En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 | Hangi Marka Akıllı Saat Almalıyım? En İyi Akıllı Saat Markaları

Yeni çıkacak akıllı saatler 2022 için sıkça bahsedilen bu model, sonunda kullanıcı ile buluştu. Çoğunlukla sporcular tarafından tercih edilen cihazın, pek çok sporcu modunu ve uygulamasını desteklediğini söyleyebiliriz.

Özel antrenman modlarının yanı sıra, uzun pil ömrü ve uyku takip özelliği ile bekleneni verebilen bu modele bir şans verilebilecektir. Tam şarj olduğu takdirde 2 hafta şarj ihtiyacı duymayacak cihaz, genelde olumlu yorumlar almaktadır.

8- Apple Watch Series 5

Iphone kullanıcıları için uygun olan bu modelin en iyi akıllı saat modelleri 2022 arasında yer aldığını söylememize gerek yok. Oksijen satürasyonunu ölçümleyebilen cihaz, EKG çekerek kalp ritmini kontrol edebiliyor. Telefonla konuşabileceğiniz, SMS’lerinizi yanıtlayabileceğiniz cihazın şarj ömrü diğer cihazlardan ne yazık ki daha azdır. Ancak yüksek performansı, modları ve desteklediği uygulamalar ile bu açığını kapattığı söylenebilecektir.

9- Xiaomi AmazFit Bip

En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 | Hangi Marka Akıllı Saat Almalıyım? En İyi Akıllı Saat Markaları

Akıllı saat tavsiyeleri arasında yer alan bir başka model ise Xiaomi AmazFit Bip tasarımıdır. En iyi akıllı saat modelleri 2022 için oldukça uygun bu model, çizilmeye dayanıklı oluşu sayesinde uzun ömürlü kullanılabileceğinin sinyallerini veriyor.

Pek çok modu bulunan cihazın tek kötü yanı ise Wifi desteklememesi ve telefon görüşmesi yapılabilmesine izin vermemesidir. Tam şarj olduğunda 30 gün şarj ihtiyacı duymayan seri, özellikle sporcular için oldukça uygun bir ürün olabilecektir.

10- Garmin Fenix 6X Pro

2022 de çıkacak akıllı saatler bu modelleri geçer mi bilinmese de, Garmin Fenix 6X Pro modelinin uzun bir süre popüler olacağını öngörebilmek mümkün olacaktır. En iyi akıllı saat modelleri 2022 listesinde yer verdiğimiz serinin tam 32 GB dahili depolama alanı bulunmaktadır.

Malzeme içeriği bakımından dayanıklı olan cihaz, suya ve toza karşıda yüksek dayanıklıdır. Diğer cihazlara nazaran yüksek fiyat segmentine sahip bu modelin, performansı bakımından istenileni vereceği rahatlıkla söylenebilecektir.

Daha fazla akıllı saat fiyatları ve modelleri için buraya göz atabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.