habergri.com
habergri.com

Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri ile Öne Çıkıyor | Huawei Watch GT 3 Elite Fiyat Bilgisi Nedir?

0

Huawei Watch GT 3 elite, akıllı saat arayışında olan kullanıcıların yakın markaja aldığı bir üründür. Bilindiği üzere akıllı saat kullanımı ülkemizde gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok özelliği ile günlük yaşantımızda pek çok ihtiyacımıza yanıt olan bu ürünlerde, onlarca farklı model içeriği bulunuyor. Peki, bunlardan biri olan Huawei Watch GT 3 elite özellikleri nelerdir? Huawei Watch GT 3 neler yapılabilir? Huawei GT3 su geçirir mi? İşte, detaylar!

Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri

Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri ile Öne Çıkıyor | Huawei Watch GT 3 Elite Fiyat Bilgisi Nedir?
Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri ile Öne Çıkıyor | Huawei Watch GT 3 Elite Fiyat Bilgisi Nedir?

Öncelikle daha uygun fiyatlı ve yüksek performans sunan akıllı saatler hakkında bilgi almak isterseniz, En İyi Akıllı Saat Modelleri 2022 listesine göz atabilirsiniz.

Huawei Watch GT 3 elite 2 farklı kordon tipi ile karşımıza çıkıyor. 42 ve 46 mm olan kordon tiplerinde farklı renk alternatifleri bulabilmekte mümkün olacaktır. Huawei Watch GT 3 elite 46 mm- titanyum gri, kahverengi, siyah ve gold renkleri ile oldukça şık bir görünüm sunmaktadır. Kordon kalınlığı 42 mm olan modelde de aynı renk alternatiflerinin bulunduğu söylenebilecektir.

466*466 piksel çözünürlüğü ekran kalitesini maksimum düzeye taşımaktadır. AMOLED LED ekranı düşmelere, darbelere ve çizilmelere karşı büyük direnç göstermektedir. 1.43 inçlik ekran boyutundaki cihaz 42.6 gram ağırlığı ile koldaki varlığını bile unutturabilecektir.

Spor ve minimalist tasarımı ile göz dolduran Huawei Watch GT 3 elite, tarzınızı yansıtabilmek için oldukça uygun bir seçim olacaktır. Dana derisi kullanılan kayış uzun ömürlü bir kullanım vaad edebilmekte ve cildinizi olağanüstü bir şıklığa taşımaktadır.

Yüksek yenileme hızı ile saniyeler içerisinde tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hatta ve hatta elleriniz ıslakken dahi ses seviyesi, alarm ve yakınlaştırma- uzaklaştırma gibi düzenlemeleri halledebilirsiniz.

Huawei Watch GT 3 Elite Doğru Kalp Atış Hızı Takibi ile Sağlığınızı Kontrol Altına Alır

Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri ile Öne Çıkıyor | Huawei Watch GT 3 Elite Fiyat Bilgisi Nedir?

Huawei Watch GT elite 42 mm ve 46 mm iki modeli ile doğru kalp atış hızı takibi yapabilecektir. Yapay zeka algoritması ile tasarlanmış cihaz, gürültü sinyalleri filtrelemesi sayesinde oldukça kullanışlıdır. Yorucu bir egzersiz sırasında dahi an be an kalp atış hızını takip eden cihaz, kandaki oksijen seviyesini de ölçümleyerek kötü durumları hızla tespit eder.

GPS, Galileo, QZSS, GLONASS ve Beidou uydu sistemlerini destekleyen Huawei Watch GT elite, dış mekan konumlandırmada sinyallerin gücünü ve kararlığını etkin bir şekilde artıran güçlü parazit önleme performansı sunabilecektir. Cihazda bulunan L1 ve L5 çift bant sinyalleri, antrenmanların doğru konumlandırılmasına ve kaydedilmesine imkan sağlayacaktır.

Huawei Watch GT 3 Elite Dayanıklı Pil Ömrü Sayesinde, Günlük Yaşantınızı Kesintiye Uğratmaz!

Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri ile Öne Çıkıyor | Huawei Watch GT 3 Elite Fiyat Bilgisi Nedir?

Farklı seçenekleri bulunan Huawei Watch GT 3 elite kordon değiştirilmesi ile gün içerisinde farklı farklı modellerde kullanılabilecektir. Kablosuz şarjı destekleyen bu cihaz ile şarj cihazınızı unuttuğunuzda, telefonunuzu ters çevirerek şarj işlemi gerçekleştirilebilecektir. Pil ömrü sorunu yaşamayacağınız bu cihaz, günlük yaşantınızı kesintiye uğratmadan konforlu bir şekilde kullanılabilir.

Huawei Watch GT 3 46 mm 14 gün, Huawei Watch GT 3 elite 42 mm ise 7 güne kadar pil ömrüne sahiptir. Cihaz her günün gün doğumu ve gün batımını söyleyebilecektir. Ayrıca farklı ay evreleri ve gelgit olayları hakkında da gerçek zamanlı olarak bilgi sahibi olmanızı sağlar. Huawei Watch GT 3 elite, yerleşik yükseklik barometresi ve mevcut hava basıncı konusunda da bilgilendirme sağlayacaktır. Hava koşulları hakkında da detaylı bilgi veren cihaz, beklenmedik olumsuz hava koşullarında da uyarılarda bulunabilecektir.

Cihaz sporcular tarafından kullanılacaksa, geçmiş antrenmanlar hakkında bilgi alabilmenizi sağlayacaktır. Antrenman döngüsü ve programları ayarlanarak, spordaki verimlilik ve hedeflenen çalışma koşulları arttırılabilir.

Huawei Watch GT 3 elite kalp atış hızı, koşu mesafesi, koşu endeksi, egzersiz yükü, toparlanma seviyesi ve toparlanma sonrası kalp atışı hakkında kapsamlı bilgiler verir. Böylece egzersiz yoğunluğu düzenlenebilecek ve profesyonel eğitim programı oluşturulabilecektir.

Huawei Watch GT 3 Elite Geri Rota Navigasyonu Sayesinde Eski Rotanıza Ulaştırır

Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri ile Öne Çıkıyor | Huawei Watch GT 3 Elite Fiyat Bilgisi Nedir?

Çevrimdışı olarak da çalışabilen Huawei Watch GT 3 elite, yol tarifini kaybettiğinizde geri rota navigasyonu ile eski varış noktanıza sizi ulaştırabilecektir. Deneyimli bir rehber gibi daima yanınızda olan bu cihaz tahmini varış süresi, kalan mesafe ve rota hakkında sık sık bilgilendirme yapacaktır.  Cihaz koşu, bisiklet, yüzme, ip atlama, kayak gibi 100’den fazla spor modunu destekleyecektir. Tüm spor çalışmalarında saatinizden müzik dinleyerek, antrenmanınızın keyfini katlayabilirsiniz.

Cihazın bir diğer öne çıkan yönü uyku konusunda tutarlı bir program tasarlayabilmesidir. Bunun yanında cihaz yataktan kalkma, su içme ve egzersiz yapma gibi konularda sık sık uyarılar verecektir. Kısacası Huawei Watch GT 3 elite sayesinde tüm vücut koşullarınızı kontrol edebilir, farklılıkları algılayabilir ve bunun için önlemler alabilirsiniz. Bu cihaz özellikle sağlık üzerinde tüm bireylere olumlu katkılar sağlayabilecektir.

Tüm özellikleri ile kullanıcılarını büyüleyen bu cihaz Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanarak, arama geçmişini görüntüleme, yanıtlama ve reddedebilme imkanı sunabilecektir. Son olarak cihazda bulunan Asistan özelliği sayesinde hemen her konudan kapsamlı şekilde bilgi alınabilecektir

Huawei Watch GT 3 Elite Fiyatı Ne Kadar? Huawei Watch GT 3 Suya Dayanıklı mı?

Huawei Watch GT 3 Elite Özellikleri ile Öne Çıkıyor | Huawei Watch GT 3 Elite Fiyat Bilgisi Nedir?

Özellikleri ile kullanıcılarından tam not almayı başaran cihaz basit su değdirme ve sıçramalarından etkilenmeyecektir. Ancak yoğun su girişi cihazın bozulmasına sebebiyet verebilir. Cihazınfiyat bilgisi, 3.500-4000 TL aralığında değişiklik göstermektedir. Huawei Watch GT 3 elite detaylı inceleme için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.