habergri.com
habergri.com

Konteyner Ev

Konteyner Ev Modelleri

Konteyner Ev Modelleri
0

Son yıllarda kullanımı hızla artan konteyner ev modelleri kullanıcılara sundukları kolaylıklar ile dikkatleri çekiyorlar. Özellikle gerçek ev konforuna sahip olmaları ve aynı zamanda daha düşük maliyetler sahip olunabilmesi sebebi ile artık bu tarz evlere birçok yerde rastlayabiliyoruz. Beton ve demir kullanılmadan sadece fabrika ortamında hazırlanan duvar panellerinden hazırlanan bu evler tıpkı betonarme evler gibi uzun ömürlü ve kalıcı evlerdir. Gerek kurulumlarının kolay olması gerekse kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı tasarımlara sahip olabilmeleri sebebi ile tercih edilmektedirler. Konteyner ev kullanmanın en önemli avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Evi kullanacak olan kişilerin sadece temel atmaları yeterlidir. Bu sayede istenen her yerde kurulabilirler.
  • Evi kullanacak olan kişiler için birçok farklı tasarım hazırlanabilir.
  • Maliyeti betonarme evlere göre daha uygundur.
  • Tamirat ve onarım işlemleri kolaylıklar yapılabilir.
  • Yağmur, kar veya fırtına gibi olumsuz hava şartlarına dayanıklıdır
  • İsteğe göre 1 veya 2 katlı olarak hazırlanabilir.
  • Duvar panelleri kendiliğinden yalıtım özelliğine sahip oldukları için ekstra bir yalıtım işlemine gerek kalmaz.

Konteyner ev kullanan kişiler standart bir evde olması gereken her türlü konfora sahip olabilirler. Özellikle deprem esnasında duvar panellerinin hafifi olması ve aynı zamanda esneme özelliklerinin olması sayesinde ev içinde bulunan kişiler güvende olabilirler.

Konteyner Ev Modelleri

Konforlu bir şekilde yaşamak ve her zaman rahat evlerde oturmak isteyen kişiler için özel olarak üretilen konteyner ev modelleri her türlü konforu sağlayabilmektedir. Bazı kişilerin olumsuz ön yargılar ile yaklaşmalarına rağmen standart betonarme evlerden bir farklı olmaması sebebi ile her geçen çok daha fazla ilgi görmektedirler. Bu evler için gerekli duvar panelleri fabrika ortamında üretilir ve kurulacağı yere nakil edilerek ev görünümü sağlanır. Kişisel taleplere göre farklı dizaynlara olanak tanıması sebebi ile de kullanan kişiler kendilerini her zaman mutlu hissederler. Balkonlu, balkonsuz, 1 katlı, 2 katlı, 1+1, 2+1,  3+1 veya 4+1 gibi her türlü ev çeşidi hazırlanabildiği gibi aynı zamanda bu evler her yere kurulabilir.

Kullanıcıların evin yapılacağı yere alt yapıyı hazırlamaları ve temelleri hazırlamaları yeterlidir. Paslanmaz çelikten üretilen taşıyıcı kolonlar sayesinde gerekli sağlamlık sağlanır ve bu sayede kullanıcıların güvenlikleri maksimum seviyede sağlanmış olur. Aynı zamanda ömür boyu garantili olmaları sayesinde kullanım aşamasında da hiçbir sorun yaşanmaz. Sök tak paneller şeklinde ileri teknoloji aracılığı ile üretilen bu evler tek kişinin veya bir ailenin çok rahat bir şekilde yaşayabilecekleri bir düzene sahiptirler. Bu sebeple sürekli gelişen teknoloji sayesinde yeni ve farklı modeller ortaya çıkmaktadır. Amacınız konteyner ev özellikleri veya konteyner ev modelleri hakkında uzman önerileri almaksa o zaman sanayiden.com deneyimlerinden faydalanarak istediğiniz bilgileri kolayca elde edebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.