habergri.com
habergri.com

Netflix Üyelik Ücreti 2022 | Netflix Üyeliği Ne Kadar 2022? 2 Kişilik Netflix Kaç TL?

0

Netflix üyelik ücreti 2022 yılında belirli bir miktarda artış yaşadı. Yalnızca ülkemizde değil çok sayıda ülkede de aktif olarak kullanılan Netflix, boş vakitlerini keyifli bir şekilde değerlendirmek için kullanılabilmektedir.

Farklı ülkelerde çekilen dizilerin sezonluk olarak izlenmesine imkan sağlayan Netflix’in aylık bir ücreti bulunuyor. Peki, Netflix üyelik ücreti 2022 ne kadar? Netflix ücreti 2022 öğrenci için ne kadar?

Netflix Üyelik Ücreti 2022 | Netflix Filmleri Yalnızca Üyelik ile mi İzlenir?

Netflix Üyelik Ücreti 2022 | Netflix Üyeliği Ne Kadar 2022? 2 Kişilik Netflix Kaç TL?
Netflix Üyelik Ücreti 2022 | Netflix Üyeliği Ne Kadar 2022? 2 Kişilik Netflix Kaç TL?

Netflix üyelik ücreti 2022 yılında diğer pek çok üyelik gibi belirli miktarda zamlandı. Bilindiği üzere Netflix üzerinden üyelik açıldığında ilk bir ay ücretsiz kullanılabiliyordu. Peki, halen Netflix ilk ay ücretsiz mi? Maalesef, bu kampanya belirli bir süre boyunca geçerliydi.

Ancak geçtiğimiz aylarda güncelliğini yitirdi. Şimdilerde kullanıcılara ücretsiz deneme imkanı sunulamıyor. Netflix üzerinden yurt içi ve dışı çapında çekilen tüm filmleri izleyebilmek için bu platformda üyelik oluşturmak ve belirli bir ücret ödemek gerekecektir. Üye olmayan kişilerin kesinlikle bu platform aracılığıyla sunulan dizileri izleyebilmesi mümkün değildir.

1- Netflix Üyelik Ücreti 2022 Aile Paketi | Netflix Üyelik Ücreti 2022 Öğrenci İndirimi Var mı?

Netflix Üyelik Ücreti 2022 | Netflix Üyeliği Ne Kadar 2022? 2 Kişilik Netflix Kaç TL?

Netflix üyelik ücreti 2022 ne kadar? 196 ülkeden yaklaşık 200 milyonu aşkın kişi tarafından izlenen Netflix, tek bir üyelikle 2-3 kişi tarafından dahi izlenebilecektir. Fiyatlandırma 3 farklı sistemde kullanıcılara sunulmaktadır.

Temel, standart ve özel olarak 3 planda kullanılabilen Netflix’te seçime göre birden fazla cihaz üzerinden de kullanım sağlanabilir. Temel planda oluşturulan üyelik tek bir cihazdan 480 p kalitesiyle 37.99 TL dizi izlenebilecektir.

Netflix üyelik ücreti 2022 kapsamında bir diğer plan ise standart plandır. Bu üyelik türünde 1080 p çözünürlük desteği sağlanır. Ayrıca Netflix üyelik ücreti 2022 2 kişilik olarak da kullanılabilir. Çünkü standart üyeliğe aile paketi olarak kullanılabilecek iki cihaz tanımlaması yapılabilecektir. Standart plan için ise aylık olarak 57.99 TL ödeme yapılmalıdır.

Son plan olarak özel plan bulunmaktadır. 4K+ HDR çözünürlüğü destekleyen bu plan tam olarak 4 cihaz tarafından kullanılabilecektir. Her açıdan avantaj sağlayan bu plan içeriği ise 77.99 TL’dir.

2- Netflix Üyeliği Nasıl Yapılır? Netflix Üyeliği İçin Ödemeler Nasıl Yapılır?

Netflix Üyelik Ücreti 2022 | Netflix Üyeliği Ne Kadar 2022? 2 Kişilik Netflix Kaç TL?

Netflix üyelik ücreti 2022 fiyatlandırmasından bahsettikten sonra, üyelik için gerekli adımlardan da bahsedilmelidir. Üyelik için ilk olarak Netflix resmi web sitesine giriş yapılmalıdır. Sağ üst kısımda yer alan Oturum aç bölümüne tıkladıktan sonra ‘’Şimdi kayıt ol’’ bölümüne giriş yapılmalıdır.

Bu bağlantıya girdikten sonra kullanıcılardan e-postasını girmesi ve ileri demesi istenecektir. Bu adımı tamamladıktan sonra hesap için bir şifre oluşturulmalıdır. Şifre oluşturduktan sonra Netflix oluşturduğu 3 temel planı müşteri ile paylaşmakta ve seçim yapmasını istemektedir.

Seçim yapıldıktan sonra aylık ödemenin yapılabilmesi adına bir banka ya da kredi kartı paylaşımı yapılmalıdır. Ödemeler her ayın aynı gününde otomatik olarak yapılmaktadır. Taahhüt yapılmadığından kullanıcılar dilediği zaman üyeliğini sonlandırabilir.

Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra kişi üyeliğinden satın aldığı Netflix üyelik ücreti 2022 planı kapsamında, profiller oluşturabilir. Oluşturulan bu profillere göre site üzerinden 4 ayrı girişe kadar izin verilebilecektir. Netflix üyelik ücreti 2022 5 kişilik ya da daha fazla cihaz girişi için uygun değildir. Özel plan ile maksimum 4 cihaza kadar giriş yapılabilmesi mümkündür. Kullanıcılar tarafından istenirse ücretlendirme yıllık ya da aylık olarak yapılabilecektir.

3- Netflix Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Netflix Üyelik Ücreti 2022 | Netflix Üyeliği Ne Kadar 2022? 2 Kişilik Netflix Kaç TL?

Netflix üzerinden istenildiği her an üyelik iptali yapılabilir. Ancak ödenen Netflix üyelik ücreti 2022 iadesi yapılamayacaktır. Bu nedenle kullanıcıların yeni bir kesinti yapılmadan ay bitimine yakın üyeliği iptal etmeleri istenmektedir. Son yapılan güncellemelerle birlikte Netflix üyeliği iptal edilse dahi, ödemenin yapıldığı ayın son gününe dek dizi izlemeye devam edilebilecektir.

Üyelik iptali yapıldıktan sonra kart üzerinden otomatik kesinti yapılması söz konusu olmayacaktır. Üyelik iptali için ilk olarak Netflix’e girilmeli ve hesabım bölümüne giriş yapılmalıdır.

Hesabım bölümünün en alt kısmında üyelik ve ödemeler bölümü yer almaktadır. Bu bölüme giriş yapıldığında ‘’Üyeliği iptal et’’ alanının olduğu görülebilecektir. Bu alanı tıklayan kullanıcıların onay vermesi sonrasında üyeliği iptal edilir. Üyeliğin yeniden aktifleştirilmesi de elbette mümkündür.

Kullanıcı hesabını yeniden aktif etmek istiyorsa kullanıcı e-postası ve şifresi ile direkt olarak giriş yapabilir. Giriş işlemleri sonrasında ise 3 farklı plan türünden yeniden seçim yapabilecek ve ödeme sonrası kullanıma başlayabilecektir.

Tablet üzerinden dizi keyfi deneyimlemek isterseniz, En iyi tablet önerileri 2022 listemize mutlaka göz atmalısınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.