habergri.com
habergri.com

6 Farklı Online Youtube Mp3 Dönüştürücü Siteler Hangileri?

0

Online Youtube mp3 dönüştürücü sayesinde videoları mp3 formatına çevirmek istemez misiniz? Üstelik tüm bunları online ve ücretsiz şekilde yapabilirsiniz!

Youtube mp3 dönüştürücü online siteler sayesinde günümüzde işlevsel bir özellik sunmaktadır. Siteler aracılığıyla video yani mp4 formatını mp3 yani ses formatına çevirebilirsiniz.

Genellikle Youtube mp3 indirme siteleri mp4 formatından çeviri imkânı da sunmaktadır. Temel mantığı format değişikliği yaratarak telefon ya da bilgisayara kayıt sağlamaktır.

Bahsedilen Youtube video indirme işlemlerini programlar, eklentiler ya da online siteler aracılığıyla yapabilirsiniz. Özellikle kısa sürede Youtube video indirici ya da Youtube mp3 dönüştürücü online siteler aracılığıyla yapılabilir.

İşte kullanabileceğiniz free download online Youtube mp3 dönüştürücü siteler!

Ücretsiz Kullanabileceğiniz Online Youtube Mp3 Dönüştürücü Siteler!

Kişiler mp3 dönüştürücü program kullanmayı her zaman olağan karşılamaz. Hafıza yetersizliği ya da farklı sebeplerden ötürü daha kısa yöntemleri tercih etmek isteyebilir.

Bu aşamada Youtube mp3 dönüştürücü online siteler devreye girer. Herhangi bir mp3 dönüştürücü program kullanmadan ücretsiz şekilde işlemlerinizi yerine getirebilirsiniz.

online-youtube-mp3-donusturucu

1- OnlineVideoConverter.Com

En basit görünüm ve kullanımdaki Youtube mp3 dönüştürücü online siteler arasında Online Video Converter bulunuyor.

Siteye girdiğinizde karşınıza karmaşık olmayan bir yapıyla karşılaşacaksınız. Sitede yapmanız gereken tek şey Youtube üzerinden mp3 formata dönüştüreceğiniz videoya karar vermektir.

Karşınıza çıkan ilk kutucuğa bu videonun linkini kopyalayıp yapıştırın. Altta format otomatik olarak mp3 olarak işaretlidir.

Ses formatıyla mp3 olarak indirebilirsiniz. Saniyeler içinde önce dönüştürecek daha sonra indirecektir. Dilerseniz siteyi Youtube video indirme olarak da kullanabilirsiniz. Mp4 formatını seçerseniz (format kısmından) video olarak indirebilirsiniz.

2- Youtube Mp3 Dönüştürücü Online Site: FlvConverter.Org/Tr

FLV Converter adından da anlaşıldığı üzere Youtube mp3 dönüştürücü online sitelerden birisidir. FLV Converter diğer sitelere nazaran kullanım kolaylığı kadar kısa sürede işlem sağlar.

Diğer Youtube mp3 dönüştürücü siteler gibi aynı mantık ile ilerleme gösterecektir. Youtube video linkini kopyalayıp kutucuğa yapıştırmalısınız.

Daha sonra sağda yer alan ‘dönüştür’ butonuna tıklayın. Kısa sürede dönüştürme işlemi tamamlanır, indirme işlemine geçer.

Yalnız nadir de olsa diğer Youtube mp3 dönüştürücü online sitelere kıyasla sitede kısıtlı bir donma gerçekleşebiliyor. Donma günlük kota koyabiliyor. Nadirde olsa hata gösterebilmektedir.

online-youtube-mp3-donusturucu

3- Youtube Video Mp4 Dönüştürücü YT1s.com ile Mp3 İndir!

Günümüzde Youtube mp3 dönüştürücü online siteler giderek artmaktadır. Bunlardan sadece birisi de YT1s.com sitesidir.

Site kendisini en iyi Online Youtube mp3 dönüştürücü site olarak tanıtmaktadır. Özellikleri arasında hızlı ve kullanmasının kolay olduğu görülüyor.

Hemen alt kısımda siteyi online Youtube mp3 dönüştürücü olarak nasıl kullanabileceği anlatılmaktadır. Ki bir kullanım rehberine de gerek olmayacak kadar basit bir sistemi vardır.

Bunun dışında diğer online Youtube mp3 dönüştürücü siteler gibi sınırı yoktur. Gün içinde sınırsız şekilde, her zaman ve her şekilde indirebilirsiniz.

Üstelik indirme sırasında sitenin telefon ya da bilgisayarınızın güvenliğini zedeleyecek kötü yazılımları yoktur.

4- Online Youtube Mp3 Dönüştürücü Sitesi: YoutubeMp3Donusturucu.Net

FLV Converter ile birebir aynı sistem ve görüntünün bulunduğu sitedir. Sitenin kullanım şartları da diğer siteyle benzerlik gösterir.

İndirme işlemi için sadece bir Youtube video linkine ihtiyaç vardır. Video linkini bulduktan kısa süre sonra rahatlıkla indirme işlemini başlatabilirsiniz.

İster telefonunuza isterseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

online-youtube-mp3-donusturucu
Youtube Mp3 Dönüştürücü Online

5- Loader.To

Diğer online Youtube mp3 dönüştürücü sitelere nazaran çok geniş kapsamlı olan ve rahatlıkla kullanılabilecek sitelerden birisidir.

Zira bu sitede sadece Youtube video indirme yapmazsınız. Mp3 formatla da sınırlı kalmazsınız. Sitede bir Youtube video linkini farklı formatlara çevirebilirsiniz.

Çevirebileceğiniz formatlar arasında; Mp4, Mp3, M4A, Webm, AAC, FLAC, OPUS, OGG, WAV bulunmaktadır. Formatların dışında MP4 formatında indirme sırasında minimum 360 pxl ile 8K’ya varan kaliteli indirmeler yapabilirsiniz.

6- Youtube Mp3 Dönüştürücü Tubidy

Tubidy, ücretsiz şarkı indirme siteleri arasında bulunmaktadır. Site üzerinde Türkçe ve yabancı olmak üzere binlerce şarkıyı kısa sürede indirebilirsiniz.

Fakat sitenin kullanım ömrü sürekli değildir. Çoğu zaman sitenin bakımda olduğu uyarısı ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden son sıralarda yer alan sitelerden birisidir.

online-youtube-mp3-donusturucu
Online Youtube Mp3 Dönüştürücü

Sürekli ve Ücretsiz Şarkı İndirme için Youtube Mp3 İndir Dur!

Şarkı dinlemeyi sevenler tarafından online Youtube mp3 dönüştürücü siteleri sık sık kullanmaktadır. Youtube video indirme siteleri ile mp4 formatında video indirebilirsiniz.

Fakat videoların telefon ve bilgisayarda kapladığı alan çok daha fazladır. Mp3 formatında bulunan dosyalar görece videolara göre daha az alan kapsar.

Aynı zamanda her indirilen mp4 formatı telefon tarafından açılamayabilir. Ancak mp3 formatları telefonda yer alan klasik oynatıcılar sayesinde de kullanılabilir.

Şayet farklı şarkı listeleri oluşturmak ve ücretsiz şarkı indirmek istiyorsanız programa ihtiyaç duymadan online Youtube mp3 dönüştürücü siteleri kullanabilirsiniz!

Bilgisayar için Mp3 Dönüştürücü Program Kullanımı

Telefon üzerinden rahatlıkla online Youtube mp3 siteleri kullanılabilir. Fakat bilgisayar Youtube mp3 dönüştürücü program da kullanılabilmektedir.

İndirilecek bu programlar hem mp4 formatından mp3 formatına çevirme yapabilir. Fakat bunun yanı sıra doğrudan mp4 gibi farklı formatlarda indirme de sağlar.

Sitelerden farklı bir yapısı yoktur. Link kopyalayıp yapıştırarak programları ücretsiz kullanabilirsiniz. Fakat bu uygulamaların belirli bir yer kaplamasından ötürü, siteleri kullanmak daha mantıklı olacaktır.

online-youtube-mp3-donusturucu

Telefonlarda Youtube Mp3 Dönüştürücü APK Kullanırken Dikkat Etmelisiniz

Youtube mp3 dönüştürücü Ekşi Sözlük ve diğer platformlarda kullanılırken APK konusunda uyarılar verilmektedir. APK, telefona doğrudan yüklenemeyen dosyaları ifade eder. Uygulama mağazalarında yer almayan programları indirmek için dosya telefona eklenir.

APK olarak adlandırılan bu formatlar her telefon tarafından desteklenmez. Zira bu programlar telefon ve veri güvenliği için ciddi bir tehdittir.

iOs  tabanlı telefonların APK gibi dosyaları indirmesi yasaktır ve izin vermez. Ancak Android Youtube mp3 dönüştürücü APK yasağı yoktur. Yasağı olmaması herkesin indirmesine açık hale getirir.

Güvenilir bulmadığınız sitelerden APK indirmemelisiniz. Çünkü bunlar telefonunuza virüs bulaştırıp bilgilerinizi çalabilir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.