habergri.com
habergri.com

Redmi Buds 3 Lite İnceleme | Redmi Buds 3 Lite Özellikleri Nelerdir?

0

Redmi Buds 3 lite inceleme kablosuz kulak içi kulaklık ihtiyacı duyanların şu sıralar yakın markaja aldığı bir üründür. Günümüzde özellikle iş ortamında pek çok insan sürekli birileriyle telefon teması içerisinde oluyor. Hal böyle olunca telefonu sürekli ele almak ve bu şekilde saatlerce kalabilmek oldukça zor olabilecektir.

Kulak içi kulaklık modellerinin tasarlanması ile birlikte pek çok kullanıcı, bu cihazları temin ederek gün içerisinde konforu maksimuma taşımak isteyebilecektir. Bu noktada öne çıkan bir ürün olan Redmi Buds 3 lite inceleme yaparak, özelliklerine değineceğiz.

Redmi Buds 3 Lite Özellikleri

Redmi Buds 3 Lite İnceleme | Redmi Buds 3 Lite Özellikleri Nelerdir?
Redmi Buds 3 Lite İnceleme | Redmi Buds 3 Lite Özellikleri Nelerdir?

Redmi Buds 3 lite özellikleri detaylı olarak incelendiğinde cihazın hafif ve küçük kulaklık isteyenler için oldukça uygun olduğu öne çıkmaktadır. Hem kulaklık hem de şarj cihazının aynı kutuda yer aldığı bu cihaz beyaz ve plastik malzeme içeriğinden tasarlanmıştır. Cebe kolayca sığan minik tasarımı gün boyu varlığını hissetmeden kullanabilmenize imkan sağlayabilecektir.

Redmi Buds 3 lite incelemesi yapıldığında cihazın tıpkı Air pods görünümüne sahip olduğu söylenebilecektir. Dışarıdan asla anlayamayacağınız bu şık tasarım, üzerine ne kadar çalışıldığını gözler önüne serebilecektir. Uzun sapları bulunan bu cihaz kulak içerisine tam oturmakta ve bu saplar sebebiyle tam anlamıyla kulağa tutunmaktadır. Bu anlamda kulaktan düşmesinin ya da sürekli çıkmasının mümkün olmayacağını da belirtmek gereklidir.

1- Redmi Buds 3 Lite Kullanım Kılavuzu Bilgileri Nelerdir?

Redmi Buds 3 Lite İnceleme | Redmi Buds 3 Lite Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Redmi buds 3 lite içerisinde bir adet kullanım kılavuzunun bulunduğu görülebilecektir. Redmi buds 3 lite kullanım kılavuzunda cihazın genel özellikleri ve kullanımında dikkat edilmesi gereken detaylara yer verilmektedir. Cihazın şarj kutusunun hemen ön kısmında LED gösterge ışığı bulunmaktadır.

Bu ışık yanık olduğu sürece kulak içi kulaklığınızın şarjının bulunduğundan emin olabilirsiniz. Ancak ışığın sönmesi halinde cihazınız kullanılamayacak ve şarjının tamamlanması gerekecektir. Redmi buds 3 lite inceleme yapıldığında bu cihazın kutunun alt kısmında yer alan alana USB-C girişi ile şarj olduğu açıkça görülebilecektir.

Birkaç saat içerisinde tam dolum noktasına ulaşan kulaklık, gün içerisinde konuşma trafiğinizi kesintiye uğratmadan kusursuz bir deneyim yaşayabilmenizi destekleyecektir. Cihazın küçük kutusunun ön kısmında mıknatıslı bir kapak bulunmaktadır. Bu kapak mıknatıs sayesinde rahatlıkla açılıp kapanabilecektir.

Ufak bir el hareketi ile Redmi buds 3 lite inceleme yaptığımız bu cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz. Hafif bir cihaz gibi görünse de bu cihaz dayanıklılığı sayesinde herhangi bir hasar ya da arıza oluşmadan uzun ömürlü bir şekilde kullanılabilir. Cihazın alanı küçük olduğundan sesi arttırmak ya da azaltmak istediğinizde bunu kulak üzerinden yapamayabilirsiniz. Ancak kutu üzerinde yer alan alandan bu sesi arttırmayı ya da azaltmayı yapabilirsiniz.

Redmi buds 3 lite inceleme yapıldığında cihazın IP54 sertifikalı olduğuna dikkat çekiliyor. Bu sertifika cihazın suya ve toza dayanıklı olduğunu açıkça gösterebilecektir.  Ancak yine de cihazı özellikle suya karşı olabildiğince korumak, cihazın performansını ve ömrünü uzatabilecektir. Kulağa oldukça güzel bir şekilde oturan bu kulak içi kulaklığın sallama, eğilme ya da benzeri hareketlilik halinde dahi çıkmayacağının garantisi verilebilmektedir.

2- Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Özellikleri | Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Yorum

Redmi Buds 3 Lite İnceleme | Redmi Buds 3 Lite Özellikleri Nelerdir?

Redmi buds 3 lite inceleme yapıldığında cihazın telefon, tablet ve benzeri cihazlara 5.2 Bluetooth ile bağlanacağı görülmektedir. Bu cihazı herhangi bir cihaza bağlamak istediğinizde ise, şarj kutusunun kapağı açık bir şekilde kulaklık topuzları kutu içerisinde iken kutu üzerinde yer alan tuşa iki saniye kadar basılması gerekiyor. Bu tuşa bir iki kez basıldığında ise ışıkları hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayacaktır.

Daha sonra cihazın Bluetooth menüsüne gidildiğinde hemen bu cihazın bağlantı noktasını görebilmek mümkün olacaktır. Redmi buds 3 lite inceleme yapıldığında cihazın daima son bağlandığı cihazı tanıdığını belirtmek gerekecektir. Bu anlamda cihazı tekrar telefonunuza bağlamanız gerekecektir.

Cihazın kutusunu direkt olarak açtığınızda cihazın şarj seviyesini de hızlı bir şekilde görebilirsiniz. Kullanıcılar Redmi buds 3 lite inceleme yaptıklarında kulaklığa dokunarak, gelen aramaları yanıtlayabilecek ya da şarkılarını kontrol edebileceklerdir. Redmi buds 3 lite cihazını, 3 farklı şekilde kontrol ederek aktif hale getirebilirsiniz.

Kullanıcılar genel olarak bu cihazdan memnun olduklarını açıkça ifade etmektedir. Cihazın dayanıklı ve performansının yüksek olduğuna dair yorum içeriğin fazla olduğu söylenebilecektir. Çift, üçlü ya da uzun basarak tüm işlemlerinizi yerine getirebilirsiniz. Ayrıca müziği kontrol etmek isterseniz, cihazı direkt olarak kulağınızdan da çıkarabilirsiniz.

Örneğin video izlerken kulaklığı çıkartırsanız, kulaklık otomatik olarak video oynatmasını durduracaktır. Ses seviyesi beklenenin üstünde olan Redmi buds 3 lite inceleme sırasında, dış sesleri tamamen egale ettiği söylenebilecektir. Ancak Redmi buds 3 lite yorum içeriklerinin bas seslerinin geride kaldığı ve tiz seslerin fazla olduğu yönünde olduğunu da belirtmek gereklidir.

3- Redmi Buds 3 Lite Şarjı Ne Kadar Gidiyor?

Redmi Buds 3 Lite İnceleme | Redmi Buds 3 Lite Özellikleri Nelerdir?

Gelelim şimdi, Redmi buds 3 inceleme kısmında bataryanın seviyesine… Cihazın tek şarj ile yaklaşık 5-6 saat performans göstereceğini söyleyebilmek mümkün olacaktır. Şarj kutusu devreye sokulduğunda ise performansı 20 saate dek arttırılabilecektir. Redmi buds 3 lite şarj kutusunun ise y-5-6 günde bir kez şarj edilmesi kullanım açısından yeterlidir.

4- Redmi Buds 3 Lite Fiyat Bilgisi Nedir?

Redmi Buds 3 Lite İnceleme | Redmi Buds 3 Lite Özellikleri Nelerdir?

Redmi Buds 3 lite inceleme adımının son kısmında ise fiyat bilgisine geçilmelidir. Bu cihaz orta fiyat aralığında olduğunu söyleyebileceğimiz bir modeldir. Redmi Buds 3 lite fiyat 450-500 TL aralığında olup cihaz fiyat performans ürünü olarak tanımlanabilecektir. Kulak içi kulaklık modellerinde aranan performans çok daha ileri ise, daha iyi olduğu düşünülen ürün içeriklerine göz atılabilecektir.

Xiaomi markasının yeni çıkan cihazlarından olan Poco X3 Pro özellikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Sizde cihaz performansını merak ediyorsanız, Poco X3 Pro özellikleri ile tam not alıyor yazımıza göz atabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.