habergri.com
habergri.com

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması 2022 Kazanan Yarışmacılar Hangi SEO Uzmanları Olacak?

0

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması 2022 senesi için düzenlenen ve ses getiren bir yarışmadır. Bu denli rekabetli sürecek yarışmanın sonucu ne olacak?

SEO uzman yazarlığı için yapılan pek bir yarışma geçmişi bulunmamaktadır. İlk defa böylesine detaylı bir yarışma yapılmamaktadır. Ödülü ile de yarışmacıların azmini arttıran bu yarışmanın kurucusu, Seçkin Talanöz’dür. Seçkin Talanöz, yarışma kurucusu aynı zamanda MORADAM ve Seo Analiz Facebook kuruculuğu unvanını da taşımaktadır.

SEO uzmanları bu yarışma için oldukça fazla emek vererek yarışmaktadırlar. Yarışan yarışmacıların neredeyse hepsinin belirli bir bilgi birikimi vardır. Bu yarışma için yarışan tam 55 adet domain yani 55 yarışmacı bulunmaktadır. Yarışmaya katılmak için bir web siteye zorunlu tutulan yarışmacılar ellerinden geleni yaparak, kıyasıya bir rekabet sürdürmektedirler.

seo-analiz-google-siralama-yarismasi-seo-yarisi-burc-yorumla-com

Burcyorumla.com SEO Analiz Google Sıralama Yarışması İçin Tüm Çabası ile Yarışmakta

Burcyorumla.com 55 adet yarışmacı ve domain arasında yerini almaktadır. Yarışma için uğraş evren sitenin içeriği diğer sitelerde oldukça farklı bir işleyiş sunmaktadır. Bu nedenler yarışmanın birinciliğine en yakın olan yarışmacı sitelerden birisi diyebiliriz.

Burcyorumla.com sitesi Google üzerinde ön sıralarda ismini pek duyuramıyor olabilir. Fakat içeriğinin zengin yapısı ile rakipleri ile güçlü bir rekabete girmektedir. Farklı anlatımı ve SEO uzmanı yöneticileri ile yarışmaya girmeye hak kazanan site, birincilik için uğraşmaktadır.

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Üzerinde Oluşan Rekabette Özgünlüğü İle İsminden Bahsettiren Burcyorumla.com Detayları!

Detaylı bir içerik ile oluşturulan bu yarışmadaki katılımcıların yazmış olduğu yazılar bulunmaktadır. Yarışmacı kurulumcuları ve yöneticilerinin vermiş ve belirlemiş olduğu detaylar eşliğinde yazılan yazıları incelemiş bulunmaktayız.

Bu incelemeyi gerçekleştirdiğimizde yatığımız tespitler, neredeyse tüm yarışmacıların içeriklerinin benzer bir hal almış olmasıdır. Durum böyle olduğunda, ortaya farklı bir içerik düzeni koyabilecek bir site belirmektedir. Burcyorumla.com diğer 54 siteyi geride bırakarak özgünlük ile hazırladığı makaleler ile sıralamalarda belirginleşiyor.

SEO Analiz Yarışması İçin Düzenlenen Ödül Tablosu Nasıl İşlemektedir? İşte Büyük Ödül Miktarı!

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması için dereceye girecek yarışmacılara özel ödüller bulunmaktadır. Bu ödüller ilk 5’e girmeye hak kazanmış yarışmacılara takdim edilecektir. İlk 5’e giren yarışmacıların platformu Google’dır.

Yarışma için belirlenen detaylar eşliğinde hazırlanan yazılar Google sıralamalarında sıralanacaktır. Yarışma birincisine ödül 13.500 TL’dir. İkinciye verilecek ödül miktarı 2.500 TL’dir. Üçüncü 500 TL kazanırken, dördüncü ve beşinci yarışmacı 250 TL alır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.