habergri.com
habergri.com

Arkadaşınızla Oynayabileceğiniz 5 Steam Oyunu

Steam Balloon
0

Arkadaşınızla canınız sıkıldı ve oynayacak oyun mu arıyorsunuz? Steam platformu üzerinden birçok oyun bulabilirsiniz fakat bu listede sizlerle paylaşacağım oyunlar harika! İki kişilik veya dört kişilik oynanabilen Oyunlar ile eğlenceli vakit geçirmeniz için sizlere 5 adet steam oyun sunumu gerçekleştirmek istedik.

Bu paylaştığımız oyunların birçoğu ücretli, fakat yinede ücretsiz kaynaklardan da ulaşabileceğiniz oyunlar mevcut. Steam üzerinden satın aldığınız oyunlar daha kaliteli ve kesintisiz oynama özelliklerine sahiptir. grafik olarak daha kaliteli tabii ki.

Ücretli olarak Steam üzerinden alabiliyor, arşivlerinize kayıt edebiliyorsunuz. Çevrim içi şekilde başka oyuncularla da bir araya gelip zorlu görevlerden başarılı çıkmaya çalışabilirsiniz.

Arena seçenekleri tercih etmenizde fayda var birçok oyuncu arena oyunlarından keyif aldığını belirtmiş. Oyun gayet keyifli görünüyor ve birçok destekçisi oyunu tavsiye ediyor.

 

1- Portal 2

Sizleri harika bir bilim kurgu oyunu ile tanıştıracağım. PORTAL 2, Steam üzerinden birçok oyuncunun tavsiye ettiği ve ücret olarak uygun bir oyun olan PORTAL 2 iki kişilik oynanabilen güzel ve eğlenceli bir oyundur. Oynadığınızda hak vereceğiniz oyunlardan bir tanesi de budur. Oyun içerisinde bulmacalar var çözüyorsunuz ve bölümlere giriyorsunuz bu sayede eğlenceye daha çok hakim olabiliyorsunuz.

Robot karakterler ile bilgisayara karşı savaşılan bu oyunda, çoklu şekilde oynayabiliyorsunuz. Arkadaşınızla beraber stratejik savaşlara ve tecrübeli atışlara ihtiyacınız olacak. 18,50 TL gibi bir fiyatla arşivinize indirebiliyor rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. 2 GB Ram hafızalı bir bilgisayarla rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.

 

2- Trine 2 (Komple Hikaye)

Steam üzerinden indirebileceğiniz TRİNE 2 oyunu oldukça kaliteli görsel ve efektlere sahip olan bir oyundur. Kaliteli görsellere sahip olmasına rağmen fazla bilgisayar özelliği istemez bu harika bir şey. Arkadaşınızla uygun bütçeye oynayabileceğiniz oyunlar arasında önde gelenlerden sayılır.

Efekt olarak benim çok hoşuma giden bir oyundur. Bölümleri geçiyorsunuz ve Sihirbaz, Savaşçı ve Hırsız karakteri seçerek oyunu oynayabiliyor, üç arkadaş dahi oynayabiliyorsunuz. 31 TL gibi bir bütçeyle arşivinize katacağınız güzel oyunlar arasında bu oyunda mutlaka olmalı diye düşünüyoruz. Bilgisayar özellikleriniz 1 GB Ram dahilinde bile oynayabilirsiniz. 3 D Oyunlar arasında listemizin en başarılı oyunlarından biri olarak nitelendiriyorum. Oyunun Türkçe çevirisi mevcut!

3- Trine 3 Oyunu

Beğendiğim oyunlar arasında bulunan Trine serisinin 3. oyunu ikinci oyunun devamı olarak gelmiştir. Yukarıda da sizinle paylaştığım oyunun diğerinden daha kaliteli grafiğe sahip olan Trine 3 sizlerle. Bu oyunun grafiği çok fazla gelişmiş olduğu için oynayacağınız zaman bilgisayar özelliklerinizi kontrol etmeniz gerekir, çünkü minimum özellikler arasında istediği boyutlar her bilgisayarda olmayabilir.

4 GB Ram, 64 bit işletim sistemi istiyor. Donmadan oynamak isteyeceğiniz özellikler bunlar. Oyun içeriğinde söylendiği üzere bulmaca, aksiyon ve macera bölümleri bulunuyor, bu macera bölümleri geçildiğinde muhteşem hediyelerle karşılaşılıyor. Videosunu seyrettim ve oldukça kaliteli görünen bir oyun kendisi. Yine 3 arkadaş dahi oynayabileceğiniz bir oyun, tek oyunculu veya yerel yada çevrim içi oynanabiliyor. 34 TL gibi bir bütçeyle, Steam arşivinize katıp oynayabileceğiniz muhteşem bir oyun.

 

4- Overcooked 2

Özellikle bayanların ilgisini çekeceğini düşündüğüm bu oyun ise, iki kişilik oynanabilen ve birbirinize destek vererek yemek yapma oyunu. Overcooked 2 devam oyunudur ve oldukça başarılı oynayan oyuncuları memnun eden bir oyun. Kız arkadaşınızla’da oynayabileceğiniz eğlence tadında, yetenek isteyen aynı zamanda el becerisi isteyen Overcooked 2 Steam üzerinden satılan bir oyundur.

Fiyatı 39,00 TL olan bu oyunu arşivinize katarak iki kişi oynama şansına sahipsiniz. Bilgisayar özelliği olarak 2 GB Ram belleğiniz mevcutsa rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bu oyunda Ekip düzenini sağlayacak şekilde el ve beceri yeteneğine sahip olmanız gerekiyor. Pizzayı veya büyük bir pastayı devirmeden diğer aşçıya götürebilecek misiniz? Yemek yaptığınız yerler bazen bir korsan gemisi, bazen buzulda olan buzlu ve kaygan bölge olabiliyor.

 

5- Never Alone (Sarnıcı Yakala)

Listemizin en sonuna, Steam programının en iyi oyunlarından birini sakladım diyebilirim. Oyun Eskimo dilinde hikaye anlatan bir adamın sesiyle harika bir serüvene yelken açıyorsunuz. Oyunun size verdiği mesajları takip ederek yeni arşivler buluyorsunuz. Bulduğunuz bu arşivler sizleri yeni bir belgesel bölümüne götürüyor. Eskimo kültürü, yaşantısı ve onlarla ilgili birçok şeyi öğrenebiliyorsunuz.

Bir şeyler öğrenirken bir yandan da onların doğa ile nasıl iç içe oluşunu, yaşayan yaşamayan her varlığa sevgi ve saygı gösterişini, eski tip yaşam tarzlarından ayrılmadıklarını görüyoruz. Bu oyun 2015 yılının en iyi çıkış yapan oyunlarından bir tanesidir. Never Alone, hikayesi ve atmosferi oyunu oyun yapan özelliklerinden diyebilirim.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.