habergri.com
habergri.com

The Day Before 2021 Virüsle Savaş Oyunları 3D | Online Savaş Oyunları Sadece PC Özel

The Day Before 2021 Virüsle Savaş Oyunları 3D | Online Savaş Oyunları Sadece PC Özel
0

Online savaş oyunları arasında virüsle de bağlantı kuran etkili seçeneklerden biri The Day Before seçeneği dikkat çekiyor. Virüsten kötü etkilenmiş zombilerle dolu kasabada doğru silahları seçerek saldırganları etkisiz hale getirebilirsiniz.

The Day Before Ps4 | Xbox | Steam Online Savaş Oyunları İndir – Oyun Skor

The Day Before online savaş oyunu Play Station 4, Xbox, Steam platformlarında kolayca indirilebilir ve satın alınabilir.

sitesine bakabilirsiniz.

1.  The Day Before 2021 Genel Sistem Gereksinimleri

Online savaş oyunları mobil uygulama üzerinden güncellemesi devam eden oyunun sağlıklı şekilde çalışmadığı biliniyor. PC özel olarak hazırlanması yanında cihaz üzerinden geliştirmeler devam etmektedir. İlerleyen dönemlerde en iyi mobil savaş oyunları   arasında yer alacak mı henüz bilinmiyor.

Minimum sistem gereksinimleri için genel olarak şöyle bir sıralama yapılabilir:

İşletim sistemi = 64-bit Windows 7 ve üzeriPC İşlemci = Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300

10 GB RAM BellekDepolama: 75 GB kullanılabilir alan ihtiyacı vardır. Ağ bağlantısı geniş ve hızlı olmalıdır.

2.  The Day Before Ne Demek | Virüs Bulaştırma  veya Dünyayı Yok Etme Oyunu mu?

Salgının etkilerinin sürdüğü günlerde koronavirüs ile alakalı oyunlar da dikkat çekiyor. Fakat The Day Before veya Türkçe’ye çevirilmiş haliyle “Önceki Gün” korona virüs ile alakalı değildir.

Dünyayı yok etmekle de alakalı bir oyun değildir. Dünyada yaşamaya devam etmeye çalışan ve karşısına virüs nedeniyle mutasyona uğramış zombiler çıkan ana karakterlerin savaşını konu alır.

3.  TDB En İyi Online Savaş Oyunları Arasında Yer Alıyor mu? Silah Oyunları Açısından Eleştiriler Neler?

Online savaş oyunları arasında The Day Before’un en iyiler arasında yer aldığı söylenemez. Birçok oyun yorumcusu, zombi ve hayatta kalma oyunu temasına bazı açılardan uymadığını düşünüyor.

Hayatta kalma oyunlarında genellikle bütüne bakılarak içerikler oluşturuluyor. Gerçek savunma koşulları bir anlamda daha ön planda tutuluyor. Dolayısıyla oyun içinde zombilerin öldürüleceği esnada silahların ve seslerin gereksiz olması oyundaki en büyük firelerden biri olarak değerlendiriliyor.

Zombilerin genel davranış özelliklerine bakıldığında, ses olan yere daha çok saldırmaları durumu olduğu için taktik hatası olarak görülebilir. Mermileri de boşa harcamamak gerektiğini unutmamak gerekiyor. Gerçekçilik anlamında eksi puan verildiği söylenebilir.

4. Amerika’da TDB Virüs Savaş Oyunu | 3D Yiyecek Bulma Macera Savaş Oyunları 

FNTASTİC tarafından geliştirilen The Day Before, Amerika’da gerçekleşen ölümcül bir salgın ardından yaşam mücadelesini konu ediniyor. Dünyanın en soğuk şehirlerinden birinde geçen bu sürede silah, yiyecek ve araç için birbirini öldüren kişiler bulunabilir. Yani hem insanlar hem de zombilerle mücadele ediliyor.

Çok küçük yaşam kaynakları için mücadeleye girildiği için zorluk olasılıkları anlamında online savaş oyunları arasında iyi eleştiri alıyor. Bugüne uyarlandığında kaynakların çoğaltılması gerektiği düşünülürse kötü senaryonun bu oyunda yer aldığı gözlenebilir.

5. Terk Edilmiş 3D Binalarda Online Savaş Oyunları

Büyük binalar, terk edilmiş yaşam alanları, ayrıntıları bolca olan araçları The Day Before oyun sürecinde görebilirsiniz. Görsel açıdan iddiası olan oyun bu anlamda oyun indirme yapacaklar için önemli seçim nedeni olabilir. Genel tema ikinci planda diyorsanız grafik ayrıntıları hazzınızı artıracaktır.

6.  The Day Before Hangi Dillerde Oynanır | Oyun İndirme Esnasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Savaş oyunları arasında güncel salgın içeriği nedeniyle dikkat çeken The Day Before’u İngilizce, Fransızca gibi dillerde de indirebilirsiniz. Yeni tanıştığınız bir oyun için, satın almadan veya kesintilerle ücretsiz indirmeden önce bir süre araştırmanız önerilir. Bu tür uzun soluklu oyunlarda ön inceleme kendi oyun keyfiniz açısından kritik bir konu olacaktır.

7.  Mobilde Online The Day Before Savaş Oyunu Yer Alacak mı?

Yeni olması nedeniyle The Day Before sadece PC güncellemeleri ile gündeme geldi. Mobil uygulamada uyarlanabilmesi için oyunu yapan firmanın ilk tepkileri değerlendireceği düşünülüyor.

PC üzerinde belirli bir düzeni oturtmalarının ardından mobil uyarlama ile de devam edilebilecektir. Ne kadar alan kaplayacağı ve mobil için sistem gereksinimleri hakkında henüz detay bilinmiyor. Online savaş oyunları severler TDB hakkında yeni gelişmeleri güncel oyun siteleri üzerinden takip edebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.