habergri.com
habergri.com

5 Adımda Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Taahhütlü mü? Vodafone Redbox Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

0

Vodafone Redbox tarifeleri arasından seçim yapmak isteyen kullanıcılar kararsız kalabiliyor. Ev ortamında internet kullanmak isteyen kişiler için pek çok seçeneğin olduğunu belirtmek gerekiyor. Özellikle taşınabilir internet adı altında satın alınabilen internetler büyük avantaj sağlıyor.

Her yere götürülebilen bu modem, prizin olduğu her yerde internete bağlanabildiği için büyük konfor sağlayabilecektir. İlk olarak Türkcell Süperbox ile tanıştığımız taşınabilir internet, Vodafone tarafından da Redbox adıyla geliştirildi. Peki, Vodafone Redbox tarifeleri nasıl? Vodafone taşınabilir Wifi sınırsız fiyatı ne kadar?

Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Kaç TL?

Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Taahhütlü mü? Vodafone Redbox Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Vodafone Redbox adı altında 3 farklı paket içeriği bulunuyor. Bu paket içeriklerinde internet hızı, kotası, taahhüt süresi ve son olarak ödenecek fiyat içeriği farklılık gösteriyor. İşte, bu kapsamda merak edilen 3 farklı Vodafone Redbox tarifeleri

1- Vodafone Redbox Limitsiz Tarife | Vodafone Redbox Sınırsız Kaç TL?

Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Taahhütlü mü? Vodafone Redbox Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Vodafone Redbox tarifeleri arasında en çok limitsiz tarifelerin tercih edildiğini belirtmek gerekecektir. Vodafone Redbox adı altında sınırsız bir tarife bulunmamaktadır. Ancak GB kotası en fazla olan tarife Redbox 300’dür. Bir ay içerisinde 300 GB internet kullanımına izin veren bu tarifenin kotasını doldurmak oldukça zor olacaktır.

24 ay taahhütlü olarak kullanıcılara sunulan tarifeye 20 TL ek ödeme yapıldığında, bu taşınabilir interneti Türkiye’nin 81 ilinde kullanabilmek mümkün olacaktır. Hızlı ve ücretsiz bir şekilde kurulum imkanı sunan bu Vodafone Redbox tarifeleri 4.5 G ile internet kullanımını maksimuma taşıyabilecektir.

Farklı bir operatörün internetini kullanıyor ve bu operatörün taşınabilir internetini tercih etmek istiyorsanız, Vodafone bu paket içeriği kapsamında 500 TL’ye kadar cayma bedelinizi karşılayabilecektir. Bu paket için üyelik oluşturulduğunda Vodafone Redbox fiyatları ilk 12 ay için 249.90 TL olacaktır. Sonraki 12 ay için ise abonelerden 269.90 TL talep edilmektedir.

2- Vodafone Redbox Tarifeleri Nelerdir?

Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Taahhütlü mü? Vodafone Redbox Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Vodafone Redbox tarifeleri arasında bulunan bir diğer tarife içeriğimiz ise Redbox 200’dür. Bu tarife adından da anlaşılacağı gibi 200 GB internet kullanımı ile sınırlandırılmıştır. 4.5 G alt yapısına sahip olduğu için Türkiye’nin tüm illlerinden konforlu bir şekilde internet deneyimi yaşanabilmesi mümkün olacaktır.

Taşınabilir internetinizi Vodafone Redbox tarifeleri sayesinde yalnızca aylık ödeme bedelinize 20 TL yansıtarak, 81 ilde dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Hızlı ve ücretsiz bir şekilde kurulum sağlanan bu paket, başka operatörlerden gelen kişiler tarafından da tercih edilebilecektir. Farklı bir operatörlerden gelenler için ise 500 TL’ye kadar olan tüm cayma bedelleri Vodafone tarafından karşılanacaktır. Vodafone Redbox tarifeleri arasında bulunan bu tarife için ilk 12 ay 199.90 TL, sonraki 12 ay için ise 219.90 TL ödeme yapılmalıdır.

3- Vodafone Redbox 100 Tarifesi Ücreti Ne Kadar?

Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Taahhütlü mü? Vodafone Redbox Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Vodafone Redbox kapsamında kullanabileceğiniz son tarife içeriği ise Redbox 100’dür. Bu tarife içerisinde de 100 GB internet kullanımı hizmeti sunulabilecektir. 24 ay sözüyle tercih edebileceğiniz bu tarifede 4.5 G altyapısında internet hizmetine sahiptir. Yine kullanıcılar aylık yalnızca 20 TL ödeme yaparak, tek bir ikametgaha  ait olmaksızın taşınabilir internetini her yerde kullanabilecektir.

Hızlı ve ücretsiz kurulum hizmeti yanı sıra farklı operatörlerden gelen kullanıcılara özel 500 TL cayma bedeli sağlanabilecektir. Bu üyelik için ilk 12 ay 139.90 TL, sonraki 12 ay ise 159.90 TL ödeme yapılmalıdır. Vodafone redbox tarifeleri arasında yer alan Redbox 100, sınırlı internet kullanımına sahip kişiler için uygun bir tercih olabilir.

4- Vodafone Redbox Nasıl? Vodafone Redbox Yorumlar Ne Yönde?

Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Taahhütlü mü? Vodafone Redbox Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Vodafone’nin Redbox uygulamasını tercih etmek isteyen kullanıcılar, memnuniyet duyup duyamayacağı konusunda tereddüt yaşayabiliyor. Genel olarak Vodafone Redbox tarifeleri kullanıcılardan tam not almaktadır. Vodafone Redbox yorumlar incelendiğinde kullanıcıların internet kalitesi ve hızından memnuniyet duyduğu sonucuna ulaşılabilecektir.

Türkiye’nin her yerinden kullanılabilen bu internet ile ilgili tek olumsuz geri bildirim yüksek ücret içerikleridir. Ancak taşınabilir internetlerin diğer ev internetlerinden daha yüksek fiyat içeriklerine sahip olduğu belirtilmelidir.

5- Vodafone Redbox Şikayet | Vodafone Redbox İletişim Numarası Nedir?

Vodafone Redbox Tarifeleri | Vodafone Redbox Taahhütlü mü? Vodafone Redbox Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Vodafone Redbox tarifeleri sebebiyle herhangi bir problem yaşıyorsanız müşteri hizmetlerine bağlanarak iletişim kurabilir ve şikayet bildiriminde bulunabilirsiniz. Vodafone Redbox müşteri hizmetleri numarası 0850 542 0 542 şeklindedir. Bu numarayı aradıktan sonra direkt olarak müşteri temsilcisi ile görüşme fırsatı bulabilir ve şikayet ya da talep bildiriminde bulunabilirsiniz.

Vodafone Video Pass nedir merak ediyorsanız, yazımıza göz atabilirsiniz.

 

 

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.