habergri.com
habergri.com

5 Adımda Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?

0

Yaani kurumsal mail, e-posta kullanıcılarının ilgisini çekebilecek bir uygulama olarak öne çıkıyor. Sanal dünyanın giderek önem kazandığı şu günlerde e-posta en önemli ihtiyaçlarımızdan biri haline geldi.

En yaygın iletişim kanallarından biri olan e-posta yönteminin ise onlarca farklı alternatifi bulunuyor. Bunlardan biri olan Yaani kurumsal mail uygulaması, 2020 yılının ikinci çeyreği itibariyle en çok kullanılan e-posta servislerinden biridir. Öyle ki, 1 milyar 700 bin aktif kullanıcısının bulunduğunu söyleyebilmek mümkündür.

Yaani Kurumsal Mail | YaaniMail Kimin?

Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?
Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?

Yaani kurumsal mail uygulaması Turkcell tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır. Ülkemizde en çok tercih edilen operatörlerden biri olan Turkcell, geliştirdiği bu kurumsal mail uygulaması ile yine dev platformlardan biri olduğunu kanıtlamıştır.

1- YaaniMail Güvenilir mi? YaaniMail Ücretli mi?

Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?

YaaniMail yukarıda da belirttiğimiz gibi Turkcell tarafından 2020 yılının sonlarına doğru ortaya çıkarılmıştır. İnternet üzerinden kullanılabilen bu uygulamanın tamamen ücretsiz olarak kullanılabildiği söylenebilecektir.

Yaani kurumsal mail tüm aboneler için ücretsiz bir uygulamadır. Bazı kullanım türlerinin ücretli olduğu bilinmelidir. Ücretli olan türünde GB içeriğine sabit fiyatlarla hizmet sunulabilecektir. Bu kapsamda Yaani platformunda ücretlendirme şu şekildedir;

  • 1 GB 5 TL,
  • 2 GB 10 TL,
  • 10 GB 15 TL,
  • 50 GB 25 TL,
  • 100 GB 42 TL,

Kurumların verilerini güvenle saklayan bu mail, bu yönüyle güvenilirliğini ispatlayabilmektedir. Türkiye’den hizmet veren YaaniMail hem bireysel hem de kurumsal kullanımlarda güvenilirliğini kanıtlamış, bu sebeple tercih edilen bir uygulamadır.

Turkcell kalitesini ayağınıza getiren bu uygulama sayesinde, 7/24 internet kesintisi yaşamaksızın kullanım sağlanabilecektir.

2- Yaani Kurumsal Mail Nasıl Oluşturulur?

Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?

Yaani uygulamasının e-posta hizmetinden ücretsiz yararlanabilmek ilk olarak uygulama üzerinde bir profil oluşturulmalıdır. Yaani kurumsal mail üzerinden profil oluşturmak için web sitesine giriş yapılmalıdır. Siteye giriş yapıldığında ‘’Hemen kullanmaya başlayın’’ butonunun olduğunu görebilirsiniz.

Kayıt olun kısmına tıkladığınızda vergi numarası ya da TC kimlik numarası ile girmeniz gerektiği görülecektir. Daha sonra sizden e-posta adresi, vergi dairenizin ilk iki harfi, kurumunuzun ilk iki harfi, TC kimlik numarası, ad, soyad, doğum tarifi, cep telefonu, sabit numara alanı doldurulmalıdır. Yaani üzerinden mail hesap oluşturma kısmında daha sonra şehir, ilçe, mahalle gibi adres bilginizin eksiksiz doldurulması gerekecektir.

Kişisel izin paylaşımı sonrasında onay veren kullanıcılar artık bu sistemin bir parçası olacaktır. Kolay erişim ve sade tasarımı ile herkesin kullanabileceği YaaniMail, kurulum ve entegrasyon kısmında da oldukça gelişmiştir. Esnek depolayabilme ve arşivleyebilme özelliği Yaani kurumsal mail uygulamasının kullanıcılar üzerinde konforlu bir deneyim yaşamasına imkan sağlayabilecektir. Uygulamanın belki de en iyi yanı ise,

3- Yaani Kurumsal Mail Giriş Nasıl Yapılır? Yaani Mail Giriş İşlemleri

Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?

Kurumsal mail giriş işlemleri oldukça basittir. Uygulamaya girebilmek için web sitesi üzerinden kullanıcı bilgileri ve şifre girilmesi yeterli olacaktır. Ayrıca buna ek olarak  cep telefon numarası ve hızlı giriş şifresi kullanılarak da giriş adımları tamamlanabilecektir. Yaani kurumsal mail uygulaması Chrome, Firefox, Yandex, İOS 11 ve Android 5.0 işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden kullanılabilecektir.

4- YaaniMail Nasıl Kullanılır?  

Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?

Yaani mail kullanımı sırasında bazı detaylara dikkat edilmesi gerekecektir. Bu mail uygulamasını kullanmak isteyen kişiler paket içeriği arasından dilediği seçimi yapabileceklerdir. Bu uygulamayı kullanan kurumsal ya da bireysel kullanıcılar 50 MB üzerinde mail gönderimi gerçekleştiremeyeceklerdir.

Gönderilen mail içerisinde ise maksimum 10 farklı ek yer alabilir. 10’dan fazla eklenti yapılacak ise, yeni bir mail gönderimi yapılmalıdır. Yaani kurumsal mail uygulamasında bir mail totalde en fazla 100 kişiye gönderilebilmektedir. Son olarak günlük mail atma kotası 1000 ile sınırlandırılmıştır.

Yaani kurumsal mail hesabında belirlenen kota %90’a ulaştığında kullanıcılara uyarı şeklinde bildirim gönderilir. Açılan mail hesabı, tüm farklı cihazlar üzerinden kullanılabilecektir. Tek bir cep telefonu üzerinden maksimum 5 farklı Yaani mail içeriği oluşturulabilecektir. Hesap oluşturulurken kurtarma e-postası eklenmesi, olası şifre kaybı durumunda işleri kolaylaştırabilecektir.

5- Yaani Kurumsal Mail Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Yaani Kurumsal Mail Nedir? Yaani Kurumsal Mail Hesabı Nasıl Açılır?

Yaani uygulamasında istenildiği takdirde hesabın silinebilmesi mümkün olacaktır. Hesap silme için ilk olarak web sitesinden giriş yapılmalı ve ayarlar kısmına girilmelidir. Hesap ayarları kısmında hesap silmek istiyorum butonuna tıklanmalıdır.

Bu adımlar tamamlandıktan sonra hesap otomatik olarak 30 gün pasif kalacaktır. Bu süre içerisinde hesaba girildiği takdirde Yaani kurumsal mail yeniden kullanılabilir duruma gelebilir. Ancak 30 gün süre zarfında giriş yapılmazsa, tüm veriler silinerek hesap kullanılmaz bir hale gelecektir.

Türkiye’nin haberleşme açısından önde gelen platformlarından Whatsapp’a yeni bir özellik geldi. Whatsaap fotoğraflı bildirim özelliği açıklandı yazımızı okumak için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.