habergri.com
habergri.com

Youtube MP4 Video İndir | Youtube Video Dönüştürme Programı

Youtube MP4 Video İndir | Youtube Video Dönüştürme Programı
0

Youtube MP4 video indir işlemi, birçok kullanıcının ihtiyaç duyduğu konulardan biridir. Youtube üzerinde milyarlarca videonun bulunduğunu söyleyebilmek mümkündür. Hemen her kullanıcıya hitap eden bu videolar kimi zaman bu kullanıcılar tarafından indirilmek istenebilir.

Bu durumda kullanıcılar indirme işlemini nasıl yaptıracağı konusunda tereddütler yaşamaktadır. Bunun nedeni ise Youtube’nin video indirme işlemine izin vermemesi, direkt olarak indirme bağlantısını barındırmamasıdır. Peki, Youtube MP4 video indir işlemi nasıl yapılır, Youtube video dönüştürme programı üzerinden nasıl işlem yapılır? Video You Tube PC üzerinden indirilebilir mi?  İşte, tüm detaylar…

Youtube MP4 Video İndir

Youtube MP4 Video İndir | Youtube Video Dönüştürme Programı
Youtube MP4 Video İndir | Youtube Video Dönüştürme Programı

En popüler video paylaşma sitelerinden biri olan Youtube, videolarının indirilmesine izin vermiyor. Ancak kullanıcılarda bu videolar telefonunda barındırmak istediğinden Youtube hem kendi hem de kullanıcılarının çıkarlarını koruyacak bir sistem tasarladı. Buna göre yalnızca Youtube’nin aracı olduğu bir platformda videoların indirilebilmesi mümkündür.

Normal standartlarda Premium  uygulamasına üyeliği bulunan kullanıcılar tüm Youtube MP4 video indir işlemini gerçekleştirebilecektir. Ancak Premium üyeliği olmayan kullanıcılarda Youtube’nin özel platformu sayesinde ücretsiz bir şekilde istenilen video indirilebilecektir. Bu platformun dışında uygulamalar ve bazı web sitelerini kullanarak da indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

1- Youtube MP4 Video İndir İşlemi Nasıl Yapılır?

Youtube MP4 Video İndir | Youtube Video Dönüştürme Programı

Youtube MP4 video indir işlemi Android, Iphone, Windows, Mac destekli tüm cihazlar üzerinden yapılabilecektir. Bu platform üzerinde video indirebilmenin ilk yolu Youtube üzerinden ilk olarak giriş yapılmalı ve indirmek istenen video belirlenmelidir. Youtube MP4 video indir işlemi için sırasıyla şunlar yapılmalıdır;

  • Video kısmının bağlantı bölümüne girilmeli ve bağlantısı kopyalanmalıdır.
  • Daha sonra youtube.com bağlantısına youtube ile nokta arasındaki kısma vd yazılarak Enter’e tıklanmalıdır.( www.vdyoutube.com )
  • Açılan kısımda ilk olarak video kalitesini ve nasıl indirme istediğini seçmeniz, sonrasında da onaylamanız gerekir.
  • Youtube üzerinden MP4 video indirme onaylaması sonrasında yaklaşık birkaç dakika içerisinde video içeriği indirilmiş olabilecektir.

2- Youtube MP4 Video İndir Programları Var mı?

Youtube MP4 Video İndir | Youtube Video Dönüştürme Programı

MP4 dönüştürücü FLV platformu dışında da video indirme işleminin yapılabilmesi mümkündür. Bunun için cihazlar tarafından desteklenen uygulamaların indirilmesi gerekecektir. Free Youtube Dowloader, WinX Youtube Dowloader, 4K Video Dowloader gibi uygulamaların tamamı Youtube üzerinden video indirilmesine olanak sağlamaktadır.

Youtube MP4 video indir uygulamaları üzerinden video indirmek için PC ya da telefonlara bu uygulamayı indirmelisiniz. Daha sonra uygulamayı aktif bir hale getirerek, indirmek istediğiniz videonun bağlantı linkini kopyalamalısınız. Daha sonra arama çubuğunda aratarak, istediğiniz videoyu bulmalısınız.

Bu aşamadan sonra ise video kalitesini ve video içeriğini belirleyerek indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Youtube üzerinde MP4 video indirme işlemi program üzerinden bu şekilde kolayca yapılabilecektir. Ücretsiz Youtube videoları nasıl indirilir konusunda tercih edebileceğiniz bu programlar Android ve IOS cihazlar için uygun olduğu gibi PC kullanımı içinde tercih edilebilir.

Youtube video indirme işlemi için program arayışında iseniz, 13 farklı Youtube video indirici uygulamalar nelerdir yazımıza göz atabilirsiniz.

3- Youtube MP4 Video İndir İçin Hangi Site Tercih Edilebilir?

Youtube MP4 Video İndir | Youtube Video Dönüştürme Programı

MP3 indir ya da MP4 indir işleminde yalnızca program ya da Youtube platformlarını kullanmaya gerek yoktur. İstenirse bazı siteler aracılığı ile de bu videoların ücretsiz olarak indirilebilmesi mümkün olacaktır. Bu anlamda en çok tercih edilen site saveform.net sitesidir.

Youtube MP4 video indir işlemi için ilk olarak www.saveform.net sitesine giriş yapılmalıdır. Karşınıza çıkan kutucuk kısmına indirmek istediğiniz video linkini yapıştırmalısınız. Linki yapıştırdıktan sonra sağ kısımdan indir butonuna tıklanmalıdır. Bu aşamadan sonra video kalitesi ve video indirme türü hakkında seçim yaparak, indirme işlemini tamamlanabilecektir. Saveform ile ücretsiz bir şekilde Youtube MP4 video indir işlemi yapılabilecektir.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.