habergri.com
habergri.com

13 Farklı Youtube Video İndirici Uygulamalar Nelerdir?

0

Youtube video indirici uygulamalar sayesinde videoları ömürlük stoklayabilirsiniz. Peki bilgisayara ya da Youtube’dan telefona video indirme nasıl yapılır?

Youtube video indirici uygulamalar günlük yaşamda internetteki videoları saklar. Her ne kadar internet olduğu müddetçe Youtube ve diğer sitelerden videolara erişilse de bu yeterli olmaz.

Çoğu durumda internetsiz ortamda videoları izleyebilmek ya da işleyerek kullanabilmek adına indirmek gerekir. Youtube video indirme programları sayesinde bu işlevi yerine getirebilirsiniz.

Youtube’dan telefona video indirme nasıl yapılır sorusu bu yüzden çoğunlukla araştırılmaktadır. Yalnız sadece telefona değil Youtube’dan bilgisayara video indirme de yapılabilir.

Bunun dışında videoları stoklamak adına Youtube video indirme programları dışında seçeneklerde mevcuttur. iOs Youtube video indirme, Android Youtube video indirme uygulamaları da mevcuttur.

Hatta ekstra program indirmek istemeyenler Chrome Youtube video indirme eklentisi temin edebilir. Böylece ücretsiz Youtube video indirme gerçekleştirilebilir.

Son olarak Youtube video indirici için ekstra bir uygulama, eklenti sahibi olmadan ücretsiz Youtube video indirme sitesi kullanmak da bir tercihtir.

Peki Youtube video indirici olarak kullanılabilecek uygulamalar, siteler nelerdir? İşte birbirinden farklı Youtube video indirme seçenekleri!

PC Youtube Video İndirme Programı Hangisi? Bilgisayara Youtube Video İndirme Seçenekleri

Youtube kullanımı günümüzde bilgisayardan sık sık yapılmaktadır. Bilgisayardan kullanımın bu kadar artması videoların bilgisayar üzerine indirilme sıklığını da arttırmaktadır.

1- Youtube Premium

Youtube Premium özellikleri arasında yeni bir özellik duyurdu. Youtube video indirici uygulama gerektirmeksizin özel profil ile videoları indirebilirsiniz.

Profilinize girdikten sonra her video altında yer alan ‘indir’ seçeneğine tıkladığınızda videoları bilgisayarınızda yer verebilirsiniz.

youtube-video-indirici

2- Itubego

Genel bir video indirme uygulaması olarak Itubego bulunmaktadır. Itubego, başta Youtube video indirme uygulaması olmakla birlikte birden fazla platformdaki videoları indirme olasılığınız bulunur.

Youtube, Facebook, Netflix gibi video paylaşım sitelerindeki içerikleri elde edebilirsiniz. Bu uygulamayı diğer uygulamalardan farklı kılan ise yüksek çözünürlüğe sahip videoları elde edebiliyor olmaktır.

Normal şartlarda ücretsiz Youtube video indirici olarak bulunsa da ücretli şekli de yer almaktadır. Bu haliyle aylık ve yıllık, aile paketine göre satın alabiliyorsunuz.

Ücretli versiyonunda ekstra farklı özellikler kullanabileceğiniz gibi standart ücretsiz hali de birçok özelliğiyle kullanılabilir durumdadır.

3- Tıklayarak İndirici

En pratik Youtube indirme uygulamaları arasında yer almaktadır. Çünkü 40’tan fazla siteyi destekleyen uygulama videoların indirilmesine yol açar.

Uygulamayı pratik kılan durumlardan birisi de herhangi bir uygulama sitesinde siz video izlerken uygulama bunu otomatik olarak algılıyor.

Tek yapmanız gereken Youtube video indirici uygulama üzerinde indir tuşuna basarak video indirebilirsiniz.

youtube-video-indirici

4- 4K Youtube Video İndirici

Eğer toplu video indirme gibi bir amacınız varsa 4K Video İndirici tam da size göre! Bu uygulama sayesinde uzunluğu fark etmeksizin birden fazla videoyu indirebilirsiniz.

Uygulamayı değerli kılan özelliklerden birisi de adından da anlaşılacağı üzere 4K  ve 8K gibi yüksek çözünürlük destekliyor olmasıdır.

Ücretsiz Youtube video indirici olarak kullandığınızda günde 30 video indirme sınırınız bulunmaktadır. Fakat ücretli Youtube video indirme uygulaması olarak kullanırsanız herhangi bir sıkıntısı bulunmayacaktır.

Ayarlarda değişiklik yapmaya dikkat etmelisiniz. Çünkü Youtube tarafından IP değişikliği yapıldığı anlaşılırsa engelleme ile karşılaşabilirsiniz.

5- SnapDownloader

Youtube video indirici uygulamalar arasında sahip olduğu özellikler ile öne çıkan uygulamalardan birisi de SnapDownloader’dır.

Youtube video indirme sırasında zamanlama yapma özelliğine sahipsiniz. Yani videolarınızı özellikle bir zaman diliminde indirme şansını elde edersiniz.

Tüm videoyu indirme dışında videoların belirli kesimlerini de belirleyerek bilgisayarınıza alabilirsiniz. Bir nevi kırpma özelliğini de sizlere sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü videoları indirme programı olarak bulunması tercih edilme sıklığını arttırmaktadır. Bununla birlikte 900’den fazla siteyi de destekliyor olması beğenilen bir özelliğidir.

Youtube Video İndirme Chrome Eklentileri Hangileri?

Google Chrome günümüzde en sık kullanılan tarayıcılardan birisidir. Bu kadar kullanılabiliyor olması elbette Youtube video indirme Chrome eklentileri konusunda artış yaşanmasına sebep olmuştur.

Bahsedilen eklentileri Chrome mağazasında ücretsiz indirip videoyu kurun. Daha sonra bu eklentiler tarayıcınızı açtığınızda sağ üst tarafta bulunacaktır. Burada sabitlerseniz, video izlerken indir tuşundan yararlanabilirsiniz.

youtube-video-indirici

1- Addoncrop Youtube Video Download

Google’a bu ismi yazdığınızda karşınıza çıkan eklentiyi indirin. Ücretsiz bir şekilde saniyeler içerisinde eklenti bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Eklentiyi kurduktan sonra Youtube üzerinde video izlerken beğen tuşunun hemen yanında ‘indir’ tuşunu göreceksiniz.

Bu tuşa bastığınızda video inmeye başlayacaktır. Daha Fazla tuşuna bastığınızda video kalitesini vs. ayarlayabilirsiniz.

2- İnternet Download Manager Youtube

IDM olarak adlandırılan ve en sık bilinen Youtube video indirici eklentisi olarak bilinen bir uygulamadır. Bu eklenti çok geniş kapsamlı bir eklentidir.

Zira sadece Youtube videolarını indirmek ile sınırlı kalmazsınız. Video paylaşan internet sitelerinde paylaşımları elde edebilirsiniz.

Yalnız indirmeden önce sizi uyarmamız gerekiyor. Sadece eklenti indirmek yetersizdir IDM yazılımı da yüklemeniz gerekebilir.

Youtube’da video açtığınızda videonun sağ üstünde ‘Videoyu İndir’ seçeneği çıkacaktır.

youtube-video-indirici
Youtube Video İndirici

3- Local Youtube Downloader

Bahsedilen bu eklenti kişilere Chrome, Edge gibi farklı tarayıcılarda kullanım imkânı sağlar. Diğer eklentiler Edge üzerinde kullanım için uygun olmayabilir.

Yalnız eklenti Chrome mağazası üzerinden indirilmesi mümkün değildir. Tampermonkey adı verilen özel bir indirme alanından elde edilmesi gerekiyor.

Programsız Youtubeden Video Nasıl İndirilir?

youtube-video-indirici

Video indirmek adına illa Youtube video indirici programlar kullanmak zorunda değilsiniz. Programsız Youtube video indirme de oldukça mümkündür.

Günümüzde Youtube video indirme siteleri oldukça revaçtadır. Birden fazla site bulunur. Her biri ücretsiz olarak kullanım sağlar.

Kimi siteler günlük indirim sınırı verecektir. Buna bağlı olarak birden fazla sitede aktif olarak indirme yapabilirsiniz.

Youtube video indirme siteleri arasında:

  • Savefrom
  • X2 Convert
  • Freemake
  • 10convert
  • videoindir.net bulunmaktadır.

YouTube’dan Telefona Video İndirme Nasıl Yapılır?

Eğer site aracılığıyla indirme yapacaksanız, yapmanız gereken öncelikle videoyu belirlemektir. Daha sonra videonun URL yani ‘www.’ İle başlayan adresi kopyalamalısınız.

Kopyaladığınız linki video indirme sitesinde bulunan boş kutucuğa yapıştırın. Download tuşuna bastıktan sonra indirme işlemi başlayacaktır.

İlginizi Çekebilir: Gizli Arama Nasıl Yapılır? Gizli Aramaları Kapatma Yöntemleri Nelerdir? Gizli Arama Kapatma Ücretli mi? 

https://www.youtube.com/watch?v=L-7r4grhX2k

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.