habergri.com
habergri.com

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

0

Yasak Elma Zehra oldukça merak edilen bir karakter haline gelmiştir. Ali Atay yönetmenliğinde çekilen bir Türk dizisinin güçlü karakteri Yasak Elma Zehra! Peki kimdir Zehra? Yasak Elma Zehra gerçek adı Şafak Pekdemir’dir. Yoğun reyting alan dizide güçlü bir karakteri canlandıran ünlü oyuncu Şafak Pekdemir ile ilgili birçok şeyde merak konusu olmuştur.

Yasak Elma Zehra kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Yasak Elma Zehra eski hali nasıldır? Gibi tüm soruların yanıtını burada bulabilirsiniz. Yasak Elma dizisi özellikle son dönemde oldukça popüler bir dizi haline gelmiş ve karakterleri de dizinin hayranları tarafından daha yakından takip edilmeye başlanmıştır.

Yasak Elma Zehra Argun Gerçek Hayatta Kimdir?

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

Yasak Elma Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir 19 Haziran 1988 yılı İstanbul doğumludur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar mezunu olan Şafak Pekdemir, 2009 tarihinde ilk sahnesi olan Tersine Dünya isimli tiyatro oyunu ile seyirci ile buluşmuştur. Daha sonrasında da birçok dizi ve tiyatro oyunu ile oyunculuğunu taçlandırmıştır.

Yasak Elma Halit’in kızı Zehra gerçek adı ile Şafak Pekdemir her oynadığı dizi ve filmde bambaşka bir karakteri canlandırmıştır. Hakkında en çok merak edilen ise kalın sesinden dolayı Yasak Elma Zehra cinsiyet mi değiştirdi? Sorusudur. Bu soru hem onun daha çok merak edilmesine hem de daha akılda kalıcı olmasına yol açmıştır.

Kalın sesi ile akılda kalan Şafak Pekdemir kendi sesi için; taksi durağını aradığımda sesim kalın olduğundan şafak bey diye açıyorlar, diyerek sesiyle barışık olduğunu vurgulamış ve sesimin kalın olmasını sorun etmiyorum demiştir.

Şafak Pekdemir’in Oynadığı Dizi ve Filmler

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

Şafak Pekdemir oyunculuk hayatında birçok dizi ve sinema filminde birçok karaktere hayat vermiştir. En son ve güncel olarak Ego dizisinde rol almaya başlamıştır. İçinde yer aldığı dizilerde karakterleri ile oldukça dikkat çekmiştir. 7 dizide rol almıştır bunlar;

 

  • Ego dizisinde Esin karakteri ile rol almaya başlamıştır. Güçlü bir kadın karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.
  • Asla Vazgeçmem dizisinde İclal karakteri ile 2015 – 2016 yıllarında rol almıştır.
  • Böyle Bitmesin dizisinde 2012 yılında rol almıştır.
  • Leyla ile Mecnun dizisinde Nisan karakteri ile 3 sezonda dizide bulunmuştur.
  • Şüphe dizisinde Aslı karakteri
  • Türk Malı dizisinde ise Zehra karakteri ile dikkat çekmiştir.
  • Yasak Elma Zehra karakteri ise en sevilen karakterlerden biri haline gelmiştir.

Şafak Pekdemir’in dizilerdeki başarılı oyunculuğu yanında sinema filmlerindeki ana karakterlere hayat vermesi de onun oyunculuk hayatında önemli yere sahiptir.

 

  • İncir Reçeli 2
  • Deli Aşk
  • Barış Akarsu MERHABA
  • Deniz ve Güneş rol aldığı filmler arasındadır.

Yasak Elma Dizisi Konusu ve Ana Karakterleri

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!
Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

2018 yılında başlayan Yasak Elma dizisi kısa zamanda oldukça sevilen diziler arasına girmeyi ve fenomen olmayı başarmıştır. Zeynep ve Yıldız birbirinden çok farklı ama birbirlerini çok seven iki kardeştir. Yıldız’ın hayatı sosyete kraliçesi Ender Argun ile tanışınca değişmeye başlar.

Ender Yıldız’ı kocasından kurtulmak için kullanmaya ve ona bir teklif sunmaya karar verir. Bu sırada Zeynep’in çalıştığı firmayı Alihan Taşdemir satın alır ve olaylar burada başlar. Çünkü Alihan Halit’in ortağı aynı zamanda ikinci eşinin kardeşidir ve Yıldız’ın vereceği her karar artık kardeşini de etkileyecektir.

1 – Kaya Ekinci (Barış Kılıç)

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

İyi bir ailenin idealist ve dürüst çocuğu olan Kaya oldukça çalışkandır. Orta düzey bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen oldukça mütevazidir. Ailesine oldukça düşkün işine de çok bağlıdır. İş hayatındaki başarıları sayesinde Halit’in şirketinde hızla yükselmiştir. Dizinin en sağlam karakterleri arasında yer alır.

2 – Ender Çelebi (Şevval Sam)

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

Tam bir cemiyet kadını olan Ender para ve güce aşık bir kadını simgeliyor. Güzelliğinin ve gençliğinin en güzel yıllarında Halit’in yanında başladığı sekreterliği, Halit’ten hamile kalarak hayal ettiği hayata dönüştürmüştür. Sosyetenin en gözde kadını haline gelmiştir.

3 – Yıldız Yılmaz (Eda Ece)

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

Genç ve güzel olmasına rağmen hayattan sıkılmış mutluluğun para ve güçten geçtiğine inanan bir kadındır. Ona göre hayat ancak zengin bir koca bularak güzelleşebilir. Bu hayalini ise Ender’in ona sunduğu teklifle Halit’i kendine aşık ederek başarmaya çalışır.

4 – Halit Argun (Talat Bulut)

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

Türkiye’nin en zengin iş adamlarından biridir. En büyük zaafı genç ve güzel kadınlardır. Yanında her zaman bakımlı kadınlar olmasını ister. Kadınların ilgisi onu hayata bağlayan en büyük sebeplerdendir. Evli olduğu kadınlardan boşanırken kendini maddi anlamda garantiye alma konusunda ise oldukça başarılıdır. En büyük çocuğu Yasak Elma Zehra tarafından oldukça kısıtlanır.

Şu yazımızda ilginizi çekebilir; Dünyadaki Ünlü Matematikçiler ve Buluşları Nelerdir?

5 – Yasak Elma Zehra Argun (Şafak Pekdemir)

Yasak Elma Zehra Karakteri ile ilgili En Çok Merak Edilenler!

Yasak Elma Zehra Halit’in ilk eşinden olan ve babasının bütün eşlerini kıskanan bir genç kızdır. Yasak Elma Zehra Halit’in çocukları içinde en büyüğüdür. Yasak Elma Zehra oldukça koruyucu ve çok güzel bir abladır. Hiçbir zaman âşık olmayacağını düşünür ve içten içe evlenemeyeceğine inanır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.