habergri.com
habergri.com

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri
0

En iyi 10 mobilya markası yeni evlenen, eşya yenileyen ve farklı tarzlar arayan herkesin bilmesi gereken isimlerdir. Yatak odası takımı ve genç odası takımları arayanların uğraması gereken mobilya markaları hangileridir? İşte mobilya markaları listesi ve bilmeniz gereken her şey!

2023’ün En İyi 10 Mobilya Markası Listesi

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

Günümüz modern mobilya markaları kalite, fiyat, hizmet gibi alanlarda birbirinden farklı özelliklerle ön plana çıkmaktadır. İç mimarlık hizmeti sahasında da kullanılan birçok marka, 2023 yılında da birbiriyle yarış halinde olmuştur. Müşterilerin ilk akla gelen sorusu ise en iyi 10 mobilya markası içindeki isimlerdir. İşte bu yılın en iyi mobilya markaları.

1 – İstikbal Mobilya A.Ş.

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

Her ev güzeldir diye başlanan bu yolda, İstikbal Mobilya Anonim Şirketi ünlü mobilya markaları içinde ön plana çıkmaktadır. Türkiye’nin en iyi mobilya markaları arasındaki İstikbal, 1957 senesinde Sami Boydak tarafından Kayseri’de kurulmuştur. Bellona firması ile kardeş firmalardır.

İyi mobilya ile evleri güzelleştiren felsefesiyle İstikbal, düğün paketleri ile yuva kuruluş ve aile olgularını desteklemektedir. Pek çok koltuk, yemek odası takımları, yatak odası takımları ile en iyi 10 mobilya markası içinde yer almaktadır. Ucuz ve kaliteli mobilya markaları arasında da gözde isimlerden biridir.

2 – Bellona Mobilya

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

1995 senesinde Boydak tarafından kurulan Bellona, İstikbal ve Mondi firmalarının kardeş şirketidir. 4 bine yakın çalışanıyla lüks mobilya markaları listesinde en büyükler içindedir. İstikbal gibi hem ucuz hem pahalı mobilya markaları olarak görülen Bellona, “iyi ki ona rastladım” sözüyle kendini belli etmektedir.

Bellona web sitesi ve mağazalara bakılınca koltuk takımı ve pek çok köşe koltuk ile ünlü mobilya markaları içinde öne çıktığı görülmektedir. En iyi mobilya firmaları arasında yer alan Bellona için çok satanlar lüks mobilya koltuk listesi ise şöyledir:

  • Henry uzanmalı köşe koltuk
  • Loretto koltuk takımı
  • Ruby oturma grubu
  • Valencia koltuk takımı
  • Henry oturma grubu

3 – Çilek Mobilya

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

1996 senesinde aile firması olarak kurulmuş olan Çilek, popülerliğiyle en iyi 10 mobilya markası içinde yer almaktadır. Pek çok farklı dekorasyon yapısıyla bilinen bu marka, dünyaca ünlü mobilya markaları ile yarışabilecek yapıdadır. Bazı mobilya ve modelleri ise şunlardır:

Mobilya Türü Mobilya Çeşitleri Adları
Genç Odası Montes, Mocha, Pirate, Prenses, Racecup
Bebek Odası Takımı Mino, Loof, Rustik, Romantica
Aydınlatma Arya, Biconcept, Cars, Cosmos
Halı Captain, Floral, Cool, Miloo
Perde Paradise, Dressy, Lady, Dark, Energy
Yatak Nice, Aura Fresh, Bamboo, Latexy

4 – Gündoğdu Mobilya

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

İtalyan mobilya firmaları isimleri bakınanlara çeşitli İtalyan mobilya sunan Gündoğdu, en iyi 10 mobilya markası içinde dördüncü sırada yer almaktadır. Genç odası takımları dahil olmak üzere yatak, baza, başlık ve tabi ki oturma odası yemek odası mobilyalarıyla iyi mobilya markası olan bu markayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz!

5 – En İyi 10 Mobilya Markası Beşincisi: Doğtaş

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

Ali Doğan tarafından 1972 senesinde kurulmuş olan Doğtaş, Çanakkale merkezli bir mobilya markasıdır. 1987 yılında anonim firma haline gelen bu marka en iyi 10 mobilya markası ortancası olup pek çok tasarımıyla Türkiye içinde dört bir yandadır. Siz de evinizi kurmak için Doğtaş’a uğrayabilirsiniz.

6 – Vivense Mobilya ve Dekorasyon Hizmetleri

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

Yalnızca mobilya alanında değil, iç mimarlık hizmeti ve dekorasyonlarıyla gözde olan Vivense en lüks mobilya markaları içinden parlayan bir isimdir. Özgün tasarımlarıyla evinize renk katacak olan Vivense, bahçe dekorasyonu gibi alanlarda da en iyi 10 mobilya markası alanında tercih edebileceğiniz bir marka.

7 – Macitler Mobilya Ankara

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

Bedava mimarlık hizmeti ve özel tasarım imkanıyla Macitler Mobilya en iyi 10 mobilya markası isimlerinden biri. Ankara’da Altındağ içinde bulunan mağaza, adrese teslim gibi seçeneklerle kolaylık sağlıyor. Ofisiniz, eviniz, yatak odası yemek odası takımlarınız için Macitler, güzel bir seçenek.

8 – Mondi Home

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

Türkiye’deki ünlü mobilya markaları seçkinlerinden olan Mondi, bahçe ve balkon da dahil olmak üzere pek çok eşya çeşidinde ismi bilinen bir marka. İyi mobilya markaları deyince aklan gelen Mondi, şık ve güzel mobilyalarla sizleri bekliyor!

9 – Adore Mobilya

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

Ankara, İzmir, İstanbul ve Yozgat’ta şubeleri bulunan Adore, en iyi 10 mobilya markası listesinde bulunan bir isim. Kitaplıklar, üniteler ve pek çok farklı eşyalarda bulunan kampanyalarla Adore cep dostu ünlü mobilya markaları dahilindedir. Evini yenileyenlerin en iyi 10 mobilya markası gözdesi Adore’ye siz de bir göz atabilirsiniz!

10 – Kelebek Mobilya

En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri

1935 kuruluş tarihli Kelebek Mobilya, şık tasarımlar ve ömür boyu süren kalitesiyle en iyi 10 mobilya markası sırasında kesinlikle yer alan bir marka. Düğün paketleri, koltuk takımları ve nicesi ile indirim fırsatı sunan Kelebek en iyi mobilya markası listesinin cep dostu firması olarak biliniyor.

Şu yazımızda ilginizi çekebilir; ”Adrenalin Hormonu Ne İşe Yarar | Adrenalin Nedir? Adrenalin Hormonu Görevleri Nelerdir?

 

 

 

 

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.