habergri.com
habergri.com

Ramazan Bayramı’nda 9 Gün Tatil Önerileri

0

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala 9 günlük tatil açıklamasının ardından baharın gelişini doyasıya hissedebileceğimiz tatil fırsatı doğdu. 1,5 gün ek izin alacaklar için 5 Nisan Cuma akşamı Ramazan Bayramı tatili başlıyor. Doğanın uyanışını hissederek yorgunluğunuzu atabileceğiniz tatil bölgeleri ve Ramazan Bayramı otelleri sizler için bir araya getirildi. 9 günlük bayram tatili önerileri:

  • Abant

Bolu’ya bağlı olan Abant, eşsiz doğa manzarası ile bahar aylarında en çok ziyaret edilen bölgelerden. Abant’ta spa otelleri ve butik oteller en çok tercih edilen konseptlerden. Abant tabiat parkı bölgede mutlaka görmeniz gereken yerlerin başında geliyor. Yedigöller Milli Parkı da doğanın bizlere kucak açtığı en güzel noktalardan biri. Abant otelleri her şey dahil, tam pansiyon, oda kahvaltı gibi farklı seçeneklerle sizleri bekliyor.

  • Bursa

Bursa, bayram tatilinde gidebileceğiniz yakın destinasyonların başında geliyor. Hem doğanın keyfini çıkarabileceğiniz hem de gurme lezzetleri tadabileceğiniz bölgede termal otellerde konaklayarak yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Bursa’da mutlaka görmeniz gereken yerlerin başında tarihi yapılar, çarşılar, türbe ve camiiler, Gölyazı ve Cumalıkızık gibi tarihi köyler geliyor.

  • Mısır

9 günlük tatili sıcak bir bölgede eşsiz bir deniz tatiliyle geçirmek isterseniz vizesiz olarak gidebileceğiniz Mısır turları sizleri bekliyor. Mısır’da lüks otellerde her şey dahil otel konseptinde konaklayabilirsiniz. Mısır’ı keşfetmek için profesyonel rehberler eşliğinde düzenlenen turlara katılabilirsiniz.

ramazan-bayrami-tatil-onerileri
Ramazan Bayramı Tatil Önerileri
  • Vizesiz Turlar

Türk vatandaşlarının vizesiz olarak gidebileceği ülkelere düzenlenecek olan bayram tatili dönemindeki turlara katılarak farklı ülkeleri ve kültürleri keşfetmeye ne dersiniz? Uygun fiyatlı vizesiz bayram turları arasında Sırbistan Belgrad, Mısır, Üsküp, Sharm El Sheik, Balkan turları gibi farklı pek çok seçenek mevcut.

  • Şile/Ağva

İstanbul’a yakın bayram tatilini değerlendirebileceğiniz en güzel bölgelerden biri de İstanbul’a bağlı balıkçı kasabalarından olan Şile bölgesidir. Şehirden uzaklaşmadan kısa süreli bir tatil fırsatını değerlendirmek isterseniz Ağva bölgesinde bulunan butik otelleri tercih edebilirsiniz.

  • Antalya

Antalya otelleri bayram tatili döneminde sezona başlıyor. Her şey dahil otel konseptinin yoğunlukta olduğu Antalya’da çocuklarınızla uygun fiyatlı tatil yapmaya ne dersiniz? Otellerin kapalı havuzlarında vakit geçirebilir, otellerin düzenlediği bayram etkinlik ve sanatçılı galalara katılarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Dubai

ramazan-bayrami-tatil-onerileri

Kış aylarını geride bıraktığımız bu günlerde sıcağı doyasıya hissederek farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için Dubai turları muhteşem bir fırsat olacaktır. Dubai vizesi elektronik olarak çıkıyor ve zorlu bir süreç yaşamadan vizenizi alabiliyorsunuz. Dubai, lüks ve konforlu tatilin adreslerindendir ve Dubai turları sayesinde uygun fiyata ülkeyi keşfetmeniz, en iyi otellerde kalmanız mümkün.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.