habergri.com
habergri.com

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

0

İkea yataklı kanepe modelleri ile evinizde maksimum konfora ulaşabilirsiniz. Koltuk veya kanepe seçmek yaşam alanlarında büyük etkisi olduğu için karar vermek oldukça zorlayabilir. Koltuk seçiminde doku ve tarz önem taşımaktadır. Yaşam tarzına uyum sağlayan seçimler, uzun süreli kullanımda yüz güldüren sonuçlar almamızı sağlar.

Büyük ve yer kaplayan yatak mı? Ya da yedek yatak mı?

İkea Yataklı Kanepe: Farklı Tasarım Seçenekleri ile Konforlu Bir Uyku

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın
2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

Yataklı kanepe hem oturma hem de yatma amaçlı kullanılabilen bir mobilya parçasıdır. Genellikle küçük evler veya stüdyo dairelerde yer tasarrufu sağlamak için tercih edilir. Yataklı kanepelerin çeşitli boyutları ve stilleri mevcuttur ve bazıları ek depolama alanı veya yataklı bir çekmece içerebilir.

Yataklı kanepeler, gündüzleri rahat bir oturma alanı sağlayarak gece konukların konaklaması için konforlu bir yatak olarak kullanılabilir. İki fonksiyonu bir arada sunması nedeniyle çok pratik ve işlevsel bir mobilyadır.

İkea zengin ürün yelpazesiyle, İkea yataklı kanepe takımlarında bütçenize uygun tercihler yapabilir, evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.

İkea 2’li Yataklı Kanepe ile Dar Alanlara Çözüm Önerileri

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

İkea yataklı kanepe seçenekleri arasında birkaç farklı model bulunuyor. Bu kanepe modelleri ile misafirlerinize daha geniş alanlar sunabilirsiniz.

Örneğin, FRIHETEN modeli, sol veya sağ tarafta yer alan depolama alanı ve çekme mekanizması sayesinde kolayca açılıp kapanabilen yatağı ile İkea yataklı kanepe oldukça popülerdir. HOLMSUND modeli ise modern bir görünüme sahiptir ve yine kolayca açılıp kapanabilen yatağıyla birlikte gelir.

Eğer daha klasik bir görünüm istiyorsanız, HAMMARN modeli tam size göre olabilir. Hem kanepe hem de tek kişilik yatak olarak kullanılabilen bu model, şık tasarımı ve rahatlığı ile dikkat çekiyor.

İkea dışında öne çıkan En İyi 10 Mobilya Markası ve Çeşitleri için yazımıza göz atabilirsiniz.

İkea Yataklı Kanepe Fiyatları Hakkında

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

İkea yataklı kanepe fiyatları model ve özelliklerine göre değişebilir. Ayrıca ülkelere ve mağazalara göre farklılık gösterebilir. Ancak genel bir fikir verilebilir. FRIHETEN modeli, ortalama bir fiyata sahiptir.

HOLMSUND modeli ise biraz daha pahalı olabilir. HAMMARN modeli ise diğer modellere göre daha uygun fiyatlıdır.

 Yataklı kanepe modelleri Fiyatları
HOLMSUND modeli 13.999₺-16.999₺
FRIHETEN modeli 11.499₺-14.149₺
HAMMARN modeli 2.599₺

Mağazalarına uğrayarak veya online mağazalarını ziyaret ederek, ihtiyaçlarınıza uygun bir İkea yataklı kanepe seçeneği bulabilirsiniz.

İkea Yataklı Koltuklar ve Yataklı Kanepeler Arasındaki Fark

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

Yataklı koltuk ve İkea yataklı koltuk, ikisi de hem koltuk hem de yatak olarak kullanılabilen mobilya birimleridir. Ancak aralarında bazı farklar vardır.

  • Yataklı koltuk tek ve çift kişilik olurken, yataklı kanepe daha büyük ve daha çok kişiye uygundur.
  • Koltuklar kanepelere göre daha kalın ve rahat yastıklara sahiptir. Bunun nedeni, konforlu bir oturma deneyimi sunmanın yanı sıra, yataklı kanepeyi yatak olarak kullanırken de rahat bir uyku sağlamaktır.
  • Yataklı koltuklar genelde küçük evlerde veya dar alanlarda kullanılırken, yataklı kanepeler daha geniş evlerde veya daha kalabalık aileler için daha uygundur.

1 – İkea 2’li Yataklı Koltuk Modelleri|İkea Yataklı Kanepe

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

Genellikle çıkartılabilir minderleri ve katlanabilir bir mekanizması vardır. İkea 2 kişilik koltukları arasında birçok seçenek bulunmaktadır. Bu nedenle herhangi bir iç mekân dekoruna seçenek bulmak mümkündür. Bu seçeneklerden bazıları:

  • Ektorp: Rahat ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu koltuk, yastıkları çıkarılabilir olduğu için temizliği kolaydır.
  • Landskrona: Deri kaplamalı ve şık tasarımlı bu koltuk hem modern hem de klasik tarzı sevenler için uygun bir seçenektir.

Bu koltuklar gibi diğer tüm İkea ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için İkea resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu modellerin yanı sıra, İkea da daha birçok 2’li koltuk modeli veya İkea yataklı kanepe bulabilirsiniz.

2 – İkea 3’lü Yataklı Koltuk Modelleri|İkea Yataklı Kanepe

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

3’lü İkea yataklı kanepe koleksiyonunda farklı stillerde ve renklerde modeller mevcuttur. Bazı popüler İkea 3’lü yataklı kanepe modelleri şunlardır:

  • Landskrona: Şık ve modern bir tasarıma sahip olan Landskrona, konforlu minderleri ve deri veya kumaş kaplamalarıyla tanınır.
  • Kivik: Kivik, yumuşak bir doku ve rahat oturma pozisyonu ile ünlüdür ve farklı renklerde ve kaplamalarda mevcuttur.
  • Söderhamn: Söderhamn, modüler bir yapıya sahiptir ve ihtiyaca göre eklenen parçalarla özelleştirilebilir. Bu şekilde daha konforlu ortamlar hazırlayabilirsiniz.

Bu modellerin yanı sıra, İkea da daha birçok 3’lü koltuk modeli bulabilirsiniz. İkea da 3’lü koltuk modelleri uzanma koltuğu olarak konforlu alanınızı oluşturulabileceğiniz modellerde mevcuttur. Fakat açılabilen ve yatak olarak kullanılan modelleri tercih etmek isteyenler, 3’lü İkea yataklı kanepe bölümünden inceleyebilirsiniz.

İkea Vallentuna 2.El Koltuk Satın Alma

2023 İkea Yataklı Kanepe Modelleri ile Tarzınızı Yakalayın

Ikea Vallentuna koltukları güncel olarak online sitesinde satışı bulunmamaktadır. Bu sebeple ikinci el olarak da satın alabilirsiniz. İkea yataklı kanepe ve koltukları 2.el almak hem daha uygun fiyatlı hem de çevre dostu bir yaklaşım olur.  Bu modelin fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır:

  • İkinci el e-ticaret siteleri: Sahibinden, Letgo, Gittigidiyor gibi e-ticaret sitelerinde Ikea Vallentuna koltukların ikinci el fiyatlarını görebilirsiniz.
  • Facebook grupları: Facebook’ta ücretsiz olarak katılabileceğiniz “ikinci el mobilya” veya “mobilya satışı” gibi gruplarda, ikinci el Ikea Vallentuna koltukların fiyatlarını öğrenebilirsiniz.
  • İkinci el mağazaları: İkinci el mobilya mağazalarında da Ikea Vallentuna koltukları bulabilir ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

 

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.