habergri.com
habergri.com

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

0

Tül şal modelleri özel gün ve geceleriniz için oldukça önemli bir konudur. Düğün, mezuniyet, davet gibi özel günlerde sizin de kolaylıkla yapabileceğiniz abiye şal bağlama modelleri ile şıklığı yakalayın. Tül şal modelleri yeni sezonunda da çok çeşitli!

Abiye üstüne şal bağlama her yaş grubu tesettürlü kadının merak ettiği konulardan biri. Elbisenizi daha iyi gösterecek ve tarzınızı en uygun şekilde yansıtacak şal bağlama modeli iyi görünsün, kolay yapılabilsin istiyorsanız yeni sezon şal modellerinden birini seçebilirsiniz.

Tül Şal Modelleri Düğün İçin

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Düğünlerden mezuniyet törenlerine her yerde tesettür elbiseye uygun şal, başörtü bağlama stilleri oluşturuluyor. En modern en şık modeller için Hayal tül şal modelleri ve Prenses tül şal seçeneklerine göz gezdirebilirsiniz.

Bazı modeller evde yapılamayacak kadar zor görünüyor, kıvrımlı görüntünün nasıl verileceği bilinmiyor. Aslında tül şal modelleri kullanımı için hepsinin son derece pratik yöntemleri var. Bunun için pratik abiye şal bağlama modellerini inceleyebilirsiniz.

1 – Tül Şal Modelleri: Pileli Şal Bağlaması

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Şalın üst bölümünde oluşturulan zarif pileler ile abiyenizin şıklığını tamamlayabilirsiniz. Şalı ince şeritler halinde katlayıp pile haline getirmek tatlı bir görünüm sunarken aynı zamanda şalın daha estetik ve hacimli görünmesini de sağlıyor.

2 – Tül Şal Bağlaması Modelleri: Bone Stili Aksesuarlı Şal Bağlaması

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Tül şal modelleri zamanlarınızın tamamı için şık bir görünüm sağlıyor. Ancak elbisenizi seçtikten sonra renk uyumuna göre en doğru şalı almalısınız. Çünkü, özel günlere en çok yakışan bağlama stili olan bone stilini kesinlikle denemelisiniz. Üstelik çok kolay yapılıyor!

3 – Tül Şalları Abiye Kıyafetlerle Bağlama Stili

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Tül şal modelleri tül kumaşlarla da pratik ve rahat bir şekilde yapılabilmektedir. Aslında tül ince bir kumaş olduğu için yapımı zor ve hassas görünebilir. Ancak birkaç bağlamadan eliniz alışacak her şey daha kolay olacak, emin olabilirsiniz.

Bu modeller özel anlarınız için sade olduğu kadar elbisenizi ön plana da çıkaracaktır. Bu yüzden özel günlerinizde şıklığı yakalamanızı sağlayacaktır. Prenses tüllü eşarp seçenekleri ile de bu stili kolaylıkla deneyebilirsiniz.

4 – Abiye Tül Şal Modelleri: Bürümcük Şal

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

En sevilen modeller düşünüldüğünde en çok sorulan ve en çok tercih edilenlerden biri olan bürümcük kumaş, kendiliğinden kırışık bir özelliğe sahiptir. Düz renkler, hafif işlemeler özel günlerde tercih edilirken birden fazla renk içeren şallar genellikle günlük ve spor kombinlerinde tercih ediliyor.

Bürümcük şal iç göstermez, kaymaz. Pamuk viskon kumaştır. Ütü gerektirmeyen, kolay şekil alan ve mevsimlik kullanıma uygun bir yapısı vardır. Ebatları genellikle geniş olur ve iç göstermez.

Tül Şal Bağlamaları Modelleri

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Tesettür tül şal modelleri çeşitlerinden birine karar verdiyseniz şimdi nasıl yapıldığını öğrenmenizin tam zamanı! Hayal tül şal modelleri 2023 yeni sezonda çok çeşitli. Mezuniyet, düğün ve özel günlerinizde kullanabileceğiniz her modeli bulmak mümkün. Bununla birlikte şifon şal modelleri yapımı ve daha fazlası aşağıda anlatıldığı gibi her yaştan insanın yapabileceği şekilde sizlerle.

1 – Şifon Şal Modelleri: Pileli Şal Bağlama

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Tül ya da şifon şal modelleri düğün için çok uygun. Öncelikle şalı tam ortadan başınıza yerleştirin ve çenenizin altından iğneyle sabitleyin. Sarkan ucu aynı tarafa bakacak şekilde başınızın üstünde ayarlayın. İlk katı iğneleyin. Sonrasında kalan kısmı her seferinde katlayıp iğnelemeniz gerekiyor.

Bu şekilde her iki tarafta üçer pile olacak şekilde katlayın. Şalın sarkan kısımlarını önde ya da arkada zarif bir şekilde birleştirip iğnelemelisiniz. Şifon şal modelleri kuaför yardımı olmadan evde yapabileceğiniz seçenekler içinde en kolay yapabileceğiniz bağlamalardan biridir.

2 – Bone Stili Aksesuarlı Şal Bağlama

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Tül şal modelleri yapımı sandığınızdan daha kolay! Eşarp ya da şalınızı ikiye katladıktan sonra ortadan takın ve çene altınızdan sabitleyin. Bone kullanıyorsanız önce bonenizi sabitlemelisiniz. Çene altından birleştirdiğiniz şalın sarkan kısımlarını eşitlemelisiniz. Bu kısımları enseden çapraz bağlayın ve tekrar öne getirin.

Tekrar öne getirdiğiniz uçlardan birini seçin ve çapraz şekilde başınızın üstünden geçirerek yerleştirin. Bu kısmı ensede sıkıştırdıktan sonra diğer ucu da bu şekilde ensede birleştirin. Ensede kalan uçları kıvırabilir, iğneleyebilir veya düğüm yapabilirsiniz. Bu düğün ve mezuniyet haricinde günlük olarak da kullanılabilir.

3 – Tül Şalları Abiye Kıyafetler Üzerine Bağlama

2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri
2023 Yeni Sezon Tül Şal Modelleri

Tül şalınızı yeterli büyüklükteyse ikiye katlayın ya da ucunu biraz katlayıp başınıza iki tarafı eşit düşecek şekilde çene altından sabitleyin. İki yandan serbest kısımları çapraz şekilde çenenizin altından geçirmelisiniz ve başınızın üstünde bir yerden iğnelemelisiniz.

Bunu yaparken şalın tül bir perde gibi başınızdan zarifçe yayılmasına izin verin. Tül şal modelleri özel anlarınızda doğru hamlelerle ışıltılı bir görünüme kavuşuyor. Perde gibi yayılan tül her zamanki gibi çok modern ve zarif görüntü sunuyor.

Kadınla neden erkeklerden uzun yaşıyor? Bu sorunun yanıtını merak ediyor musunuz? O halde ”Kadınla neden erkeklerden uzun yaşıyor? Kadınların erkeklerden daha uzun yaşamasının sırrı çözüldü!” yazımıza göz atabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.