habergri.com
habergri.com

Android Cihazlar İçin, 5 Google Play Oyunu

0

Telefon veya Mobil cihazlarınızda vakit geçirebileceğiniz, 5 Google Play Store Oyunu ile sizleri buluşturmayı hedefliyoruz. Android cihazlar için birbirinden güzel oyunların bulunduğunu biliyoruz ve sizlere bugün bu oyunların boyutlarından ve nasıl oynanır bunlardan bahsedeceğiz.

Dünya sıralamasına giren Google Play Oyunları ile telefonunuzda sosyal medya haricinde vakit geçirebileceğiniz, birbirinden keyifli oyunların bulunduğunu biliyor muydunuz? Sizler için bu oyunları oynadık ve sizlerin de oynaması için listemize ekledik, gelin Google Play Oyunu’na birlikte göz atalım.

1- PUBG Mobil Oyunu

Günümüz mobil oyunları arasında en çok ilgi gören oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Dünya çapında bilinen ve oynanan oyunlar arasında yerini almış durumda. Şimdi bu oyun nedir, nasıl oynanır? Sizlere detaylı bir şekilde anlatacağız.

Öncelikle PUBG oyunu bir savaş, saldırı oyunudur. Dosya boyutu 2,37 GB olan PUBG Mobile, 4 GB RAM haricindeki mobil cihazlarda veya bilgisayarlarda çalışmıyor. Oldukça yoğun grafikleri ve kaliteli görselleri nedeniyle dosya boyutu biraz ağır diyebiliriz.

Pubg Mobil Oyunu Nasıl Oynanır? Diye soracak olursanız, öncelikle oyuna giriş yapmak için Facebook, Gmail veya Misafir girişi olarak giriş yapıyorsunuz. Profiliniz bu şekilde oluşuyor ve daha sonra lobi bölümüne geçiş yapıyorsunuz.

Türkçe dil desteği mevcut olduğu için, Türk oyuncular pek zorluk çekmiyor denilebilir. Sol üst köşede bulunan “Başla” bölümünün etrafından oynayacağınız bölümleri seçebilir, lobi sayfasından karakterinizi oluşturup, kazandığınız giysileri savaşçı karakterinize giydirebilirsiniz.

Oyuna giriş yaptığınızda, belli bir süre bir alanda bekletiliyor, daha sonra uçağa bindirilerek haritanın üzerinde yolculuk yapmaya başlıyorsunuz. Haritadan ineceğiniz konumu belirleyerek paraşüt ile iniş yapıyor, daha sonra evlerden veya çeşitli eşyaların saklandığı bölümlerden silah, mühimmat ve benzeri araç gereçleri topluyor, takımınız dışında olan diğer savaşçılarla çatışıyorsunuz. Daralan çemberin içerisinde en son hangi takımdan kişiler kalırsa oyunun galibi seçiliyor.

2- Drift Max Pro Google Play Oyunu

Mobil oyunlar arasında Drift yarışı olarak, en başarılı oyunlardan birisi diyebiliriz. Oyunun yayınlanma tarihi eski olsa bile oyuncusu ve oynanma kitlesi oldukça fazladır. Stabil özelliklere sahip tüm mobil cihazlarla oynanabiliyor.

Dosya boyutu 400 MB olan Drift Max Pro Oyunu, Google Play Store üzerinden ücretsiz şekilde indirilebiliyor. Oyunun görsel Efektleri ve görünümü diğer drift oyunlarından oldukça başarılı demek doğru olur. Sizlere sunduğu otomobiller arasında, Tofaş marka otomobil dahi bulunuyor. Hatta oyun içerisindeki otomobillerin, modifikasyon ayarları ile oynamanız bile mümkün.

Oyuna giriş yaptığınızda sizlere “Günlük Hediye” başlığı altında hediyeler dağıtılıyor ve bu hediyeler içerisinde otomobil parçaları ve gereksinimleri bulunmaktadır. Oyun Türkçe dil desteği içerdiği için oyuncular pek problem yaşamıyorlar.

Yinede oyunu size anlatmam gerekirse, sağ alt kısımda bulunan “Play / Oyna” butonuna bastığınızda karşınıza, kariyer, günün yarışı, çoklu oyuncu ve hemen oyna seçenekleri çıkacaktır. Burada oyunu ileriye taşımak için seçmeniz gereken bölüm “Kariyer” bölümü olacaktır.

Seçtiğiniz bu etapta sezonlar belirecek ve bu sezonları oynayarak, çeşitli eşyalar kazana bileceksiniz. Kazandığınız eşyaları kullanmak için, lobi kısmında bulunan “Modifiye” butonuna basarak otomobilinize çeşitli modifikasyonlar uygulayabilir, oyunu daha çekişmeli hale getirebilirsiniz.

3- Sniper 3D (Keskin Nişancı Oyunu)

Eğer uzaktan atışlar yapmak konusunda iyiyseniz ve keskin nişancı oyunları ilginizi çekiyorsa bu oyun sizi tatmin edecektir. Oyunun amacı tamamen keskin nişancılık üzerine değil, bazı bölümlerinde otomatik tüfekler ile çatışmalara da katılabiliyorsunuz.

Fakat genel olarak çatı üstlerinde verilen hedefleri indirmeniz, bunun yanı sıra hedefi ve açıyı iyi hesaplamanız gerekebiliyor. Yakın mesafe atışlarında direkt olarak vurabileceğiniz hedefler, uzak mesafelerde hesap yapmanızı gerektirebilir.

Sniper Assasin 3D oyununun dosya boyutu, 175 MB olarak indirilmektedir. Fakat daha sonra indirilen verilerle birlikte 200 – 300 MB bulmaktadır. Normal özellikleri olan bir telefonla rahatlıkla oynayabileceğiniz ücretsiz oyunlar arasındadır. Oyuna giriş yaptığınızda, karşınıza “Oyna / play” seçeneği çıkacak ve bu butona bastığınızda, sizin için özel keskin nişancı tüfekleri sergilenecektir.

Oyun başında pek özellikli tüfekler kullanamasanız da görevleri geçtikte daha kaliteli tüfekler alabileceksiniz. Oyun görevleri genel olarak saldırı ve bomba eylemcilerini indirmek oluyor. Hedefleriniz sizlere Türkçe dil desteği sayesinde anlatılıyor ve tarif edilen kişiyi vurmanız isteniyor. Mühimmat kapasiteniz kısıtlı olduğu için attığınız atışların boşa çıkmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

4- Slither io (Yılan Oyunu)

Eski telefonlarımızda oynadığımız, yılan oyununu hatırlarsınız? Beceri oyunları seviyorsanız bu oyun tam size göre. Online oynama seçeneğiniz bile var. Slither io oyunu 16 MB boyutunda telefonunuzu hiç yormayacak bir oyun denilebilir.

Fakat beceri isteyen bu oyunun bağımlısı olmamak mümkün değil. Sizin gibi bir sürü yılan ve yerdeki parlak yemleri toplayarak büyüyor, hatta daha önemlisi en büyük yılan kendinden daha küçük olanları gövdesi arasına sıkıştırarak öldürüyor.

Sizden topladıkları yemler ile daha büyük boyutlar haline gelebiliyorlar. Slither.io oyununa girdiğinizde, “Play online” veya “Play Against” butonları görebilirsiniz. Kendinize bir isim oluşturabilir çevrim içi oyuncular arasında büyük çekişmeye katılabilirsiniz.

Oldukça fazla el becerisi olan oyuncular için tasarlanmış bir oyun demek daha doğru olacaktır. Oyun içerisinde yılan özelliklerini ve biçimini “Change Skin” butonundan değiştirebiliyor, sizin elinize en yatkın olan yılanı seçerek oyunda harikalar yarata biliyorsunuz.

5- 8 Ball Pool (Bilardo Oyunu)

Bilardo tutkunlarını mutlu edecek bu oyunumuzun tanıtımını yapmak istedik. Görsel açıdan oldukça başarılı ve çeşitli ıstaka seçenekleri ile sizlere daha farklı özellikler katan bu oyun, Amerikan bilardo ve 3 top gibi çeşitli bölümlere sahiptir.

Çevrim içi turnuvalar gerçekleşiyor ve karşı rakibiniz de sizin gibi oyunculardan oluşuyor. En başarılı atışları yapan oyunun galibi oluyor ve puan sıralamasında yükselerek, özelliği olan ıstakaların sahibi oluyor. Oyunun dosya boyutu 151 MB olarak indirilmektedir.

Play store üzerinden ücretsiz şekilde sahip olabiliyorsunuz ve Android bütün cihazlarda rahatlıkla oynanabiliyor. Oyuna giriş yaptığınızda, lobi bölümünde bulunan giriş yap seçeneklerini göreceksiniz. İster sosyal medya hesaplarınızla Profil oluşturabilir, isterseniz de misafir olarak katılarak oyununuzu oynayabilirsiniz.

Misafir seçeneği ile giriş yaptığınızda “Bire bir oyna” butonunu göreceksiniz. Butona tıklayarak, karşınıza rakibinizi seçebilir ve heyecanlı bir turnuvada rakibinizi yenmek için çaba gösterebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.