habergri.com
habergri.com

Nude Ne Demek? Nude Fotoğraf Ne Anlama Geliyor?

0

Nude ne demek sorusu Instagram ve Twitter’da en çok sorulan sorular arasında yer aldı. Sosyal medya dilinde sıkça kullanılan “Nude” kelimesinin ne anlama geldiğine bakalım.

Çıplaklık anlamına gelen Nude, sosyal medyada yapılan bir eylemdir. İnsanların birbirine çıplak fotoğraf göndermesine nude adı verilir. Bu fotoğraflar tam bir çıplaklık içermekle beraber kişinin penis ve vajinasının görünmesi anlamına gelir. Uzak mesafe ilişkisi yaşayan kişilerin birbirlerine sıklıkla nude attığı görülür.

Nude Atmak Ne Demek?

Nude Ne Demek?
Nude Ne Demek?

Nude atmak bir kişiye çıplak fotoğraf göndermek demektir. Eğer bir kişi size “Nude atar mısın?” dediyse, çıplak fotoğraf istediğini anlamanız gerekir. Sosyal medyada yeni duyulması sebebiyle bu kelimenin ne anlama geldiğini bilen insan sayısı oldukça az. Artık birisi sizden nude fotoğraf istediğinde ne anlama geldiğini bileceksiniz.

Nude Nerede Kullanılır?

Nude Ne Demek?

Nude ne demek sorusunun yanı sıra bu kelimenin nerede kullanıldığı da merak ediliyor. Sosyal medyada duyulan ve mesajlaşma sırasında kullanılan “Nude”, sexting ve uzak mesafe ilişkisi yaşan kişiler tarafından yapılan bir eylem. Nude atan kişiler bunu erotik mesajlaşma amacıyla ya da sevgilinin vücudunu tanımak amacıyla yapar. Tüm cinsiyetler bu eylemi gerçekleştirebilir.

Nude Nasıl Okunur?

Nude Ne Demek?

İnsanlar nude kelimesinin ne anlama geldiğini bilse de okunuşu konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Birçok kişinin yazıldığı gibi okuduğunu yani “Nude” dediğini görebilirsiniz. Ancak bu yanlış bir telaffuz şeklidir. Eğer konuşma esnasında sesli bir şekilde “Nude” diyecekseniz, “Nuud” demeniz ve “U” harfini biraz uzatmanız gerekir.

Kaynak : https://burcualem.com/nude-ne-demek/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.