habergri.com
habergri.com

5 Adımda Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?

0

Spotify blend nasıl yapılır? Spotify blend kullanıcıların arkadaşları ile sürekli etkileşim halinde kalabilmesi adına tasarlanmış bir özelliktir. Spotify günümüzde her yaştan insanın müzik keyfini doyasıya yaşayabilmesine imkan sağlayan bir uygulamadır. Yıllardır var olan bu uygulama sayesinde hemen her kullanıcı, müzik keyfini doruklara taşıyabiliyor.

Kendi içerisinde uygulamanın performansını yükseltebilmeyi amaçlayan Spotify kurucuları yepyeni bir özelliğe imza attı. Kullanıcılar artık Spotify blend ile arkadaşları ile sürekli bir etkileşim halinde olabilecek! Nasıl mı? İşte, Spotify blend ne demek? Spotify blend nasıl yapılır gibi soruların yanıtları…

Spotify Blend Nasıl Yapılır? Spotify Blend Nerede?

Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?

Spotify blend, uygulamanın senin için hazırlanan diye belirtilen özel bölümünde yer almaktadır. Spotify blend ile sevdiğiniz ve ilginizi çekebilecek tüm şarkı içeriklerini arkadaşlarınızla bir listede toplayabilirsiniz. Üstelik topladığınız bu listeyi diğer pek çok arkadaşlarınızla paylaşabilir, onlarında listenizdeki şarkıları dinleyebilmesini sağlayabilirsiniz.

1- Spotify Blend Yok mu? Spotify Blend Premium mu?

Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?

Spotify blend kısmının nerede olduğunu görüntülemeyen kullanıcılar kendisinde bu uygulamanın olmadığını düşünebiliyor. Ancak Spotify alt yapısına üye olan herkesin blend alanının olduğunu ve istediğinde aktifleştirebileceğini söyleyebiliriz.

Spotify blend uygulaması tamamen ücretsizdir. Bu özelliğin kullanılabilmesi için ayrıca Premium olunmasına gerek yoktur. Üyelik ile bu özelliği aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca Premium müşterilerde bu özellikten yararlanabilecektir. Spotify blend nasıl yapılır konusunda başka hiçbir şart talep edilmiyor.

2- Spotify Blend Neye Göre Belirlenir?

Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?

Spotify blend özelliği kullanıcıların sevdiği şarkılar üzerinden arkadaşları ile liste oluşturmasını ve bu listeyi arkadaşlarına ileterek onlarında dinleyebilmesine imkan sağlıyor. Bu işlem hem Android hem de IOS cihazlar için birkaç basit adımla gerçekleştirilebilecektir.

3- Spotify Blend Playlist Oluşturma | Spotify Blend Nasıl Yapılır?

Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?

Spotify blend nasıl yapılır? Spotify blend için ilk olarak Spotify üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapmanız gereklidir. Daha sonra ise arama yapılan boşluğa girilmelidir. Hepsine göz at alanına gelindikten sonra Senin için hazırlandı şeklinde bir bölümün yer aldığı görülecektir.

Buraya girildikten sonra Spotify blend nasıl yapılır işlemini gerçekleştireceğiniz, Blend oluştur bağlantısını görebilirsiniz. Buna tıkladıktan sonra listeyi birlikte oluşturmak istediğiniz kişiyi davet etmeniz gerekecektir. Davet et kısmına geldiğinizde arkadaş seçmelisiniz.

Bu aşamada yalnızca bir arkadaş seçimi yapabileceğinizi belirtmemiz gerekecektir. Spotify blend link bağlantısını manuel olarak arkadaşınıza ileterek ondan yanıt beklemelisiniz. Bağlantıyı gönderdikten sonra arkadaşınıza söylemeniz ve cihazı aktif olarak kullandığından emin olmanız gerekiyor. Bağlantıyı kendi telefonun Spotify alanından açan arkadaşınız, katıl seçeneğine tıklayarak bu adımı sonlandırabilir.

Peki, bu aşamadan sonra Spotify blend nasıl yapılır? Playlist nasıl oluşturulur? Arkadaşınızın da katıl demesi ile birlikte ortak zevklerinizi açığa çıkaracak kısa süreli bir slayt ortaya çıkacaktır. Dilerseniz bu slaytı izleyebilir ya da geç butonu ile diğer adıma geçiş yapabilirsiniz.

Bu çalma listesinde herkesin şarkısı isminin baş harfiyle saklanmaktadır. Kitaplıkta baş harfi olan kişi, kendi şarkısının olduğunu görebilecektir. Spotify blend sayesinde sevgiliniz, en yakın arkadaşınız, müzik zevkinizin aynı olduğu arkadaşlarınızla sınırsız ve keyifli bir müzik deneyimi yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz.

4- Spotify Blend Başka Biri ile Paylaşılabilir mi?

Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?

Spotify blend nasıl yapılır konusundan hemen sonra bu listeyi başkası ile paylaşabilir misiniz hemen bahsedelim. Çalma listesinin isminin altında bulunan üç nokta simgesine tıkladığınızda birçok butonun olduğunu görebilirsiniz.

Blend çalma listesini paylaşmak için ise buradan paylaş seçeneğine tıklamalısınız. Böylece arkadaşınızla oluşturduğunuz o çarpıcı liste diğer arkadaşlarınız tarafından da incelenebilecek ya da dinlenebilecektir.

5- Spotify Blend Listesi Silinebilir mi?

Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?
Spotify Blend Nasıl Yapılır | Spotify Blend Premium mu?

Spotify blend listesinin güncelliğini yitirdiğini düşünürseniz ya da listeyi tamamen kendi isteğinizle silmek isterseniz bunu yapabilirsiniz. Bunun için ise ilk olarak Spotify listesine giriş yapmanız gereklidir.

Daha sonra bu alanda Android, Iphone alanını seçerek işe başlayabilirsiniz. Daha sonra göz at alanında Blend’den ayrıl butonunun olduğunu görebilirsiniz. Bu bağlantıya tıkladığınızda listeniz otomatik olarak silinecektir.

Spotify blend listesini sildikten sonra yeniden getirmeniz mümkün olmayacaktır. Bu durumda Blend bölümünde yeni bir liste oluşturabilirsiniz. Bunun için ise yeniden Spotify blend nasıl yapılır konusunda bahsettiğimiz adımları tekrarlayarak yeni bir liste oluşturabilirsiniz. Böylece Spotify’in dolu dolu müzik deneyiminden dilediğiniz kadar yararlanabilirsiniz.

Spotify uygulaması kadar popüler bir uygulama olan Whatsapp platformunda fotoğraflı bildirim özelliği geldi! Whatsapp fotoğraflı bildirim özelliği açıklandı yazımıza göz atmak için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.